سلام دوستان با توجه به این که دیتابیس برنامه رو با روش EncryptedDatabas کد گزاری کردم و حالا برای باز خانی دیتا بیس باید در برنامه یک خط کد داشته باشم به این صورت
Crypt.Initialize("12345")
که در واقع کد بازیابی اطلاعات و ترجمه دیتابیس هست چه طور میتونم این کد رو از دید هکر ها و دوستانی که قصد دارند با بازکردن برنامه به این کد برسن مخفی کنم
چند تا پیشنهاد خوندم اینجا قرار میدم شما هم اگر پیشنهادی دارین بنویسید ممنون میشم
می تونیم پسورد رو مستقیم نذاریم و تو اکتیویتی های قبلی بزاریم تو یه فایل تکست تعریف کنیم و بعد این که برنامه بسته خواست بشه بگیم فایل تکست پاک شه
با روش های مختلف مثلا مقدار تگ یه عکس رو بریم تو دیزاین مقدار تگ عکس رو بدی دیفالت و مقدار تگ یک عکس رو انتخاب کنیم برای پس ورد
سوال
arastooms 1,046
سلام دوستان
با توجه به این که دیتابیس برنامه رو با روش
EncryptedDatabas
کد گزاری کردم و حالا برای باز خانی دیتا بیس باید در برنامه یک خط کد داشته باشم به این صورت
که در واقع کد بازیابی اطلاعات و ترجمه دیتابیس هست
چه طور میتونم این کد رو از دید هکر ها و دوستانی که قصد دارند با بازکردن برنامه به این کد برسن مخفی کنم
چند تا پیشنهاد خوندم اینجا قرار میدم
شما هم اگر پیشنهادی دارین بنویسید ممنون میشم
می تونیم پسورد رو مستقیم نذاریم و تو اکتیویتی های قبلی بزاریم
تو یه فایل تکست تعریف کنیم و بعد این که برنامه بسته خواست بشه بگیم فایل تکست پاک شه
با روش های مختلف مثلا مقدار تگ یه عکس رو بریم تو دیزاین مقدار تگ عکس رو بدی دیفالت و مقدار تگ یک عکس رو انتخاب کنیم برای پس ورد
با تشکر از همه دوستان عزیز
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.