hosein5711 12 ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۴ سلام دوستای عزیز من یه کتاب میخام بسازم که داخلش یه لیست ویو هست با مثلا 5 تا عنوان .حالا میخام روی یکیشون که کلیک شد یه صفحه دیگه باز بشه ویه لیست ویوی دیگه بیاد که وقتی روی یکی از گزینه هاش کلیک میکنم یه صفحه وب باز بشه.ممنون میشم اگه راهنماییم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۴ سلام در کنار راهنمایی بنده به این قسمت هم نگاهی بندازید : http://answercenter.ir/forum/37-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%A7%D9%85-%D8%A8%D9%87-%DA%AF%D8%A7%D9%85-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%A8%D8%AA%D8%AF%DB%8C-%D9%87%D8%A7/ خب لیست ویو دو تا رویداد ItemClick و ItemLongClick که این دو رویداد جفتشون 2 تا آرگومان دارن به اسم Position و Value. Position = شماره و یا اندیس هر آیتم که از 0 شروع میشه. Value = این آرگومان بستگی به نوع اضافه کردن آیتم مقدار بر می گردونه.مثلا تک لاین میاد متنشو بر می گردونه.توی دو لاین فقط متن لاین اول رو بر می گردونه.و زمانی که از توابع نوع دوم اضافه کردن آیتم استفاده کنید میاد مقدار بازگشتی که براش در نظر می گیرید رو بر می کردونه. حالا برای اینکه اکتویتی رو باز کنید شما می تونید به این شکل عمل کنید : Sub lv_ItemClick(Position As Int , Value As Object) Select Position Case 0 StartActivity(Activity1) Case 1 StartActivity(Activity2) Case 2 StartActivity(Activity3) End Select End Sub روش های دیگه ای هم هست ولی خب برای اینکه مسئله براتون باز بشه مثال بالا رو زدم. موفق باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hosein5711 12
سلام دوستای عزیز
من یه کتاب میخام بسازم که داخلش یه لیست ویو هست با مثلا 5 تا عنوان .حالا میخام روی یکیشون که کلیک شد یه صفحه دیگه باز بشه ویه لیست ویوی دیگه بیاد که وقتی روی یکی از گزینه هاش کلیک میکنم یه صفحه وب باز بشه.ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.