arastooms 1,046 ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۴ سلام وقتی یک خطایی در برنامه هست و میخاهیم رد کنیم خطا رو چه طور باید از این دستور استفاده کردبا تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۴ سلام به الیاس عزیز و دوست داشتنی سپاس از پاسخ من توی برنامه و در دیتا بیسم یه خطایی دارم که وقتی میاد دو تا گزینه داری برای انتخاب اگر بزنی بدون مشکل برمیگردی به برنامه و اگر no بزنی خارج میشی " خطا مربوط به سرچ یک کلمه خاص در دیتابسیم هست که کار بر که سرچ میکنه خطامیده!!" حالا میخام اگر کاربر سرچ کرد همون کلمه خاص رو خطا رو نشون نده و یه مسیج بده و بگذره از موضوع باز هم تشکر خوب بیا ببین خطایی ک بهت میده مال کدوم خط یا خطوط از کدایی ک نوشتی هست بعد بیا اونارو با Try Catch بنویسشون واسه پیدا کردن کد مربوط به خطا جاهاییو ک احتمال میدی خطا مال اون کد باشه رو بیا Log بذار بعد که خط یا خطوط اشتباه کد سرچتو پیدا کردی Try Catch کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۴ سلام ارسطو جان خوبی ؟ ببین Try Catch بستگی داره به کدات که میخوای خطای چیو ازش عبور کنی ولی عموما به این طور هست : Try File.ReadString(File.DirRootExternal,"test.txt") Catch MsgBox("فایل خوانده میشود","") End Try لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۴ سلام ارسطو جان خوبی ؟ ببین Try Catch بستگی داره به کدات که میخوای خطای چیو ازش عبور کنی ولی عموما به این طور هست : Try File.ReadString(File.DirRootExternal,"test.txt") Catch MsgBox("فایل خوانده میشود","") End Try سلام به الیاس عزیز و دوست داشتنی سپاس از پاسخ من توی برنامه و در دیتا بیسم یه خطایی دارم که وقتی میاد دو تا گزینه داری برای انتخاب اگر بزنی بدون مشکل برمیگردی به برنامه و اگر no بزنی خارج میشی " خطا مربوط به سرچ یک کلمه خاص در دیتابسیم هست که کار بر که سرچ میکنه خطامیده!!" حالا میخام اگر کاربر سرچ کرد همون کلمه خاص رو خطا رو نشون نده و یه مسیج بده و بگذره از موضوع باز هم تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
arastooms 1,046
سلام
وقتی یک خطایی در برنامه هست و میخاهیم رد کنیم خطا رو چه طور باید از این دستور استفاده کرد
با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.