AllRich 53 ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۴ سلام میخواستم بدونم چجوری باید اطلاعات ارسال شده از فایل php که مثلا با( | یا # یا &)از هم جدا شدن را در b4a به صورت جدا جدا در view ها نشان داد یک راهکار مناسب اگر کسی بلد هست راهنمایی کنه . ممنونم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۴ مثل این کد عمل کنید : Dim matn As String="answercenter#asdasdasdasd#asdjasbdajsbd#123123123##as1ahbhabsd#fdhjbasdb" Dim ITEMS() As String ITEMS=Regex.Split("#",matn) For i=0 To ITEMS.Length-1 Log(ITEMS(i)) 'namayeshe item ha tu LOG Next شما متن خودتون رو بدین و به جای # هم از پترن خودتون استفاده کنید و آیتم ها رو توی یه String Array بریزید و هرجا خواستید استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۴ باید از Regex استفاده کنید ولی الان دم دستم نیست که کد بذارم براتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AllRich 53 ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۴ باید از Regex استفاده کنید ولی الان دم دستم نیست که کد بذارم براتون اگه کد بزاری که عالی میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۴ درود دوست عزیز من تا حالا دیتابیس انلاین کار نکردم ولی با اطلاعاتی که دارم همان طور که اقا محمد گفتند باید از Regex استفاده کنید ولی این محصول رو به شما پیشنهاد میکنم خودم خریداری کردم ، اما فقط نکردم آموزش هارو ببینم موفق باشید http://answercenter.ir/index.php?app=nexus&module=payments§ion=store&do=item&id=5 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
AllRich 53
سلام میخواستم بدونم چجوری باید اطلاعات ارسال شده از فایل php که مثلا با( | یا # یا &)از هم جدا شدن را در b4a به صورت جدا جدا در view ها نشان داد
یک راهکار مناسب
اگر کسی بلد هست راهنمایی کنه .
ممنونم.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.