ali8968 11 ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۳ دوستان کسی کتابخانه برای share عکس سراغ نداره؟ یکی هست به اسم MESShareLibrary ولی خیلی خوب نیس چون واسه همه برنامه ها share نمیکنه مثلا واتس اپ نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salmana 174 ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۳ واسه همه داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali8968 11 ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۳ من رو چند تا گوشی امتحان کردم ولی واسه برنامه هایی مثل واتس اپ و وایبر نداره؟ شاید مشکل از کتابخونه باشه امکان داره مشکل از کد ها باشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهران محمودی 778 ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۳ عجب.. خب اگه ایراد داره با Intent خیلی راحت تره! : Sub Button1_Click Dim sndIntent As Intent sndIntent.Initialize(sndIntent.ACTION_SEND,"") sndIntent.PutExtra("android.intent.extra.STREAM",CreateUri("file://"&File.Combine( File.DirRootExternal,"image1.jpg"))) sndIntent.SetType("image/*") sndIntent.WrapAsIntentChooser("اشتراک گذاری با:") StartActivity(sndIntent)End SubSub CreateUri(uri As String) As Object Dim r As Reflector Return r.RunStaticMethod("android.net.Uri", "parse", Array As Object(uri), Array As String("java.lang.String"))End Sub موفق باشی. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza_hsi 160 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ این کد بسیار بهتر از کتابخانه هست به همه توصیه میکنم از این استفاده کنند... اون کتابخانه قدیمی شده و با برنامه های جدید مشکل داره . .. تشکر از زحمت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ali8968 11
دوستان کسی کتابخانه برای share عکس سراغ نداره؟
یکی هست به اسم MESShareLibrary ولی خیلی خوب نیس چون واسه همه برنامه ها share نمیکنه مثلا واتس اپ نداره
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.