hosseinji 17 ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ سلام من میخام برنامم هم خلوت تر شه و هم لایوت ها کم شن یه ایمیج تعریف میکنم از نوع ایمیج ویو dim image as imageview حالا چجور رویداد کلیک تعرف کنم واسش ؟ اندازشو از کجا بگم؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehranarzani 39 ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ خب از قسمت دیزیین باید اندازشو بذاری لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosseinji 17 ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ خب از قسمت دیزیین باید اندازشو بذاری میخام از همون برنامه نویسی کدشو بدم و اندازشو درست کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ اول متغیرش رو بنویس Sub Globals Dim image1 As ImageView End Sub بعد Initialize کن Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) image1.Initialize End Sub بعد یک ساب کلیک براش اضافه کن Sub image1_Click End Sub موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosseinji 17 ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ اول متغیرش رو بنویس Sub Globals Dim image1 As ImageView End Sub بعد Initialize کن Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) image1.Initialize End Sub بعد یک ساب کلیک براش اضافه کن Sub image1_Click End Sub موفق باشید فقط یه چی اینیشیالایز میزنم و بعدش میزنم ایمیج ست لایوت توش چی بزنم ؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ دخل Initialize شما میاد یک اسم برای معرفی انداره ها که کجای برنامه باشه مینویسید درضمن اسمی که برای Initialize استفاده میکنی همونی که برای کلیک میخوای استفاده کنی موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ سلام همونطور که اقای اباد گفتن dim img as imageView ------- img.initialize("img1") activity.addview(img,0,0,30%x,30%y) ------- sub img1_click 'your codes here' end sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hosseinji 17
سلام
من میخام برنامم هم خلوت تر شه و هم لایوت ها کم شن یه ایمیج تعریف میکنم از نوع ایمیج ویو
حالا چجور رویداد کلیک تعرف کنم واسش ؟
اندازشو از کجا بگم؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.