Siaic 88 ارسال شده در 16 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، 2015 سلام به همه اساتید... من تو برنامم ویجت دارم،حالا میخوام ببینم میشه که با نصب برنامه به صورت خودکار ویجت روی صفحه اصلی بیاد یا نه؟؟؟ مرسی از همه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salmana 174 ارسال شده در 18 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، 2015 ارل در لینک پایین گفته It is not possible to programmatically add a home screen widget http://www.b4x.com/android/forum/threads/auto-install-widget.33768/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Siaic 88 ارسال شده در 18 بهمن، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، 2015 دمت گرم داداش. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Siaic 88 ارسال شده در 17 بهمن، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، 2015 کسی نیست بگه شدنی هست یا نه؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 17 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، 2015 درود منظور شما بدون باز کردن برنامه هست حتی برای یک بار ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Siaic 88 ارسال شده در 17 بهمن، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، 2015 نه زمانی که کاربر برنامه رو باز کرد،ویجت روی صفحه اصلی بیاد راهی داره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SoRoUsH 300 ارسال شده در 17 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، 2015 آره منم همچین سوال رو دارم...مثلا یه دکمه باشه کاربر بزنه ویجت بیاد رو صفحه!خیلی دنگو فنگ داره برا کاربرای تازه کار! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Siaic 88 ارسال شده در 17 بهمن، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، 2015 کسی نیست؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Siaic 88
سلام به همه اساتید...
من تو برنامم ویجت دارم،حالا میخوام ببینم میشه که با نصب برنامه به صورت خودکار ویجت روی صفحه اصلی بیاد یا نه؟؟؟
مرسی از همه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.