Siaic 88 ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ سلام به همه اساتید... من تو برنامم ویجت دارم،حالا میخوام ببینم میشه که با نصب برنامه به صورت خودکار ویجت روی صفحه اصلی بیاد یا نه؟؟؟ مرسی از همه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salmana 174 ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۴ ارل در لینک پایین گفته It is not possible to programmatically add a home screen widget http://www.b4x.com/android/forum/threads/auto-install-widget.33768/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Siaic 88 ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۴ دمت گرم داداش. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Siaic 88 ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ کسی نیست بگه شدنی هست یا نه؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ درود منظور شما بدون باز کردن برنامه هست حتی برای یک بار ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Siaic 88 ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ نه زمانی که کاربر برنامه رو باز کرد،ویجت روی صفحه اصلی بیاد راهی داره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SoRoUsH 300 ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ آره منم همچین سوال رو دارم...مثلا یه دکمه باشه کاربر بزنه ویجت بیاد رو صفحه!خیلی دنگو فنگ داره برا کاربرای تازه کار! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Siaic 88 ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ کسی نیست؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Siaic 88
سلام به همه اساتید...
من تو برنامم ویجت دارم،حالا میخوام ببینم میشه که با نصب برنامه به صورت خودکار ویجت روی صفحه اصلی بیاد یا نه؟؟؟
مرسی از همه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.