sajadakbari 163 ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۴ سلام من میخوام یه نرم افزار فلش کارت بسازم که توی هر صفحه یک فلش کارت رو نشون بده . و پاینشم باتون های بعدی و قبلی رو داشته باشه. برای ساخت این نوع از برنامه باید از چه عنصری استفاده کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۴ منظورتون رو دقیق تری بفرمایید! چه راهنمایی نیاز دارید برای ساخت برنامه؟ می خواید بدونید با چه روشی بسازید یا؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۴ سلام من میخوام یه نرم افزار فلش کارت بسازم که توی هر صفحه یک فلش کارت رو نشون بده . و پاینشم باتون های بعدی و قبلی رو داشته باشه. برای ساخت این نوع از برنامه باید از چه عنصری استفاده کنم؟ سلام فلش کارت هاتون به چه شکل هستش ؟ عکس ، متن ، pdf ؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sajadakbari 163
سلام
من میخوام یه نرم افزار فلش کارت بسازم که توی هر صفحه یک فلش کارت رو نشون بده . و پاینشم باتون های بعدی و قبلی رو داشته باشه.
برای ساخت این نوع از برنامه باید از چه عنصری استفاده کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.