shahriar 408 ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۴ درود بر همه ی کاربران عزیز انجمن بنده میخواستم یه هاست بخرم اما چون استفادم فقط درحد دیتابیس آنلاین هست گفتم یه هاست رایگان بگیرم . از دوستان اگه کسی یه هاست که قابلیت ساخت sql رو داشته باشه میشناسن معرفی کنن . با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۴ http://www.vvs.ir http://xzn.ir http://www.servicefars.ir لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۴ برترین سرویس هاست رایگان FREE HOSTING SERVICES این که ازش استفاده کردم ولی نشد 20 گیگابایت هاست رایگان | XZN Hosting اینم که وقتی ثبت نام میکنی یه صفحه سفید میاد هاست رایگان سرویس فارس | دامنه رایگان اینو الان تست میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهران محمودی 778 ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۴ درود، اینم که وقتی ثبت نام میکنی یه صفحه شفید میاد بنده برای برنامه اخیرم، داشتم از xzn.ir جهت تست فایل های php و دیتابیس خودم استفاده میکردم بدون هیچ مشکلی. توی سرویس دهنده های هاست رایگان بنظرم xzn.ir کیفیت نسبتا بهتری داره! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehranarzani 39 ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۴ سلام نمیخواستم تایپیک جدید بزنم اموزش ساخت دیتابیس آنلاین رو میتونید بدید برای ساخت برنامه ی اس ام اس میخوام لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۴ درود، بنده برای برنامه اخیرم، داشتم از xzn.ir جهت تست فایل های php و دیتابیس خودم استفاده میکردم بدون هیچ مشکلی. توی سرویس دهنده های هاست رایگان بنظرم xzn.ir کیفیت نسبتا بهتری داره! خیلی ممنون ولی میشه این قسمت رو یکم توضیح بدید ( بازم میگم برای دیتابیس آنلاین ) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۴ سلام نمیخواستم تایپیک جدید بزنم اموزش ساخت دیتابیس آنلاین رو میتونید بدید برای ساخت برنامه ی اس ام اس میخوام تو فروشگاه هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۴ سلام نمیخواستم تایپیک جدید بزنم اموزش ساخت دیتابیس آنلاین رو میتونید بدید برای ساخت برنامه ی اس ام اس میخوام http://answercenter.ir/index.php?app=nexus&module=payments§ion=store&do=item&id=5 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهران محمودی 778 ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۴ خیلی ممنون ولی میشه این قسمت رو یکم توضیح بدید ( بازم میگم برای دیتابیس آنلاین ) Screenshot (9).png درود، در قسمت Subdomain یه آدرسی برای ساب دامین خودتون انتخاب کنید. بعنوان مثال test، که دراینصورت آدرس هاستتون به این صورت میشه: test.xzn.ir در قسمت password و password again که مشخصه!! یه پسورد برای ساب دامینتون انتخاب کنید. در قسمت enter security code هم اون کد در تصویر رو وارد کنید. بعدشم create رو بزنید تا ساخته بشه. از دفعات بعد وقتی وارد اکانتتون شدید به قسمت کنترل پنل هاست بیاید، در مقابل ساب دامینتون دکمه switch هستش، با زدن اون وارد کنترل پنل هاستتون میشید! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
taha1371 84 ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۵ سلام میگم هاست که رایگان و دائمی باشه هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Radius 89 ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۵ بیشتر هاست های رایگان دائمی نیستند حتی اگه سایت اش بنویسه دائمی دروغ گفته هاست های پولی هزینه آنچنانی ندارند شاید ماهی 4 تومان تا 10 تومان . من پیشنهاد میکنم که از هاست پولی استفاده کنید بازم چند تا سایت هاست رایگان که خودم استفاده کردم معرفی میکنم www.xzn.ir لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza644 435 ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۵ پرشن گیگ خدمات دهی خوبی داره ولی خیلی گرونه ارزش پولی که میدی رو داره رایگان هم باشه برای مدت محدوده اونم جذب مشتری persiangig.com لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrabmmp 528 ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۵ چرا خودتو اذیت میکنی عزیز هاست لینوکس ویژه با امکانات شگفت انگیز - 30 روز تست رایگان از اینجا یدونه بگیر تعرفه هاش نسبت به سایت های دیگه خوبه نگاه کن لینکو من خیلی وقته استفاده میکنم راضیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بهزاد میرزائی 36 ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سلام اینو من تست کردم رایگان واقعی هست نه مثل xzn که قسمت فایل منیجرش کار نمیکنه برای تست خوبه بعد ها اگه خواستین هم میتونید ارتقا بدید cpanel.ir لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سلام بهترین هاست رایگان دائمی و بدن دردسر Free Web Hosting with PHP, MySQL and cPanel, No Ads | 2017 من 5 ساله دارمش خیلی عالیه و همیشه امکانات رو اپدیت میکنه و همچنین SSL رایگان داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.