qashqaie 19 ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۴ سلام میخوام از پروژه کامپایل بگیرم اما ارور زیر رو میده...! تقریبا همه چیز رو هم چک کردم،نمیدونم چرا این ارور رو میده...! ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۴ سلام یه کتابخونه ای نصب کردید که ریخته به هم همه چیو بیسیک رو کلا حذف کنید(پروژه تون رو دست نزنید که بدبخت نشید مثه دفعه اول من) بیسیک رو در یه مسیر دیگه نصب کنید و کتابخونه های قبلی هم اصلا کپی پیست نکنید توش بذارید کتابخونه های پیشفرض خودش باشه و بعد هر کتابخونه ای لازم داشتید، اد کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۴ ارور سیمبل هست بیسیک فور اندروید و جاوا رو یک بار پاک کنید و دوباره نصب کنید موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۴ http://answercenter.ir/topic/5006-%D8%AD%D9%84-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AE%D8%B7%D8%A7%DB%8C-runhook-%D8%AF%D8%B1-%D9%87%D9%86%DA%AF%D8%A7%D9%85-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%87%D8%A7/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۴ http://answercenter.ir/topic/5006-%D8%AD%D9%84-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AE%D8%B7%D8%A7%DB%8C-runhook-%D8%AF%D8%B1-%D9%87%D9%86%DA%AF%D8%A7%D9%85-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%87%D8%A7/ مهدی جان درک میکنم میخوای پاسخ بدی اما به تاپیک یه نگاهی بنداز بعد پاسخ بده سیمبل چه ربطی به هوک داره ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۴ مهدی جان درک میکنم میخوای پاسخ بدی اما به تاپیک یه نگاهی بنداز بعد پاسخ بده سیمبل چه ربطی به هوک داره ؟ شما وارد تاپیک بشید .. یک نگاهی به اسکرین شات آقای ایزدی بندازید تا بفهمید چه ربطی داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qashqaie 19 ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ الان سومین بار هست که دارم جاوا و بیسیک رو حذف و نصب میکنم...! اما بازهم دقیقا همون ارور رو میده...! تو کامپایل پروژه های دیگه اینطوری نیست و به خوبی کامپایل میشه،ولی یکی دو تا از پروژه ها این ارور رو میده...؟ راهکار دیگه ای براش ندارید؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qashqaie 19 ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ با سعی و خطا ایرادیش رو پیدا کردم. اگر در تنظیمات Build configuration اسم پکیج رو از حالت پیشفرض خارج کنم ارور میگیره.اما اگر همون اسم پیش فرض یعنی b4a.example بزارم دیگه ارور نمیده و سریع کامپایل میشه...! چرا؟؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
qashqaie 19
سلام
میخوام از پروژه کامپایل بگیرم اما ارور زیر رو میده...!
تقریبا همه چیز رو هم چک کردم،نمیدونم چرا این ارور رو میده...!
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.