vahid_d_0101 31 ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ یا سلام من یه سرویس دارم که بعد از شرایطی یه اکتیویتی را اجرا میکنه حالا میخوام اون اکتیویتی وقتی صفحه قفله و خاموش هست صفحه را روشن و برنامه روی قفل صفحه اجرا شود برای روشن شدن صفحه کد هاش را دارم نمیدونم چه طوری روی قفل صفحه برنامه اجرا بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid_d_0101 31 ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۴ الان برنامه های الارم چه جوری کار میکنن مثل الارم خود گوشی و یا برنامه هایی که برای تماس درست کردن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid_d_0101 31 ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ کسی نمیتونه جواب بده ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid_d_0101 31 ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ کسی نمیدونه چه کار کنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۴ خوب خودتون دارید میگید فقل دیگه. قفل که نمیشه روش اکتیویتی نشون داد. ولی یه متد دیدم تو سایت مرجع ShowWindowsOverView بود اگه اشتباه نکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
vahid_d_0101 31
یا سلام
من یه سرویس دارم که بعد از شرایطی یه اکتیویتی را اجرا میکنه
حالا میخوام اون اکتیویتی وقتی صفحه قفله و خاموش هست صفحه را روشن و برنامه روی قفل صفحه اجرا شود
برای روشن شدن صفحه کد هاش را دارم نمیدونم چه طوری روی قفل صفحه برنامه اجرا بشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.