pedro 642 ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ سلام. من تقریبن تازه با بیسیک آشنا شدم. میخواستم بدونم کجا میتونم همه ی متدها یا کدهارو با یک مثال یک جا پیدا کنم ینی مثلن بیاد کل انیمیشن یا اکتیویتی رو توضیح بده با یک مثال ساده و این که توی اون پرانتزها چه چیزهایی باید قرار بگیره! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ سلام! پیشنهاد می کنم آموزش های قسمت گام به گام رو مشاهده کنید! همچنین آموزش های متنی و تصویری را از آخر به اول نیز بررسی کنید! برای شروع دوره آموزش ساخت کتاب در فروشگاه نیز مناسب است! البته همه چیز به سعی و تلاشتان وابسته است! مشکلی هم داشتید مطرح کنید تا انشاالله پاسخ داده شود! موفق باشید! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۴ ممنون لطف کردین. برای این ک مفاهیم اولیه از جمله آرایه-متغیر-... و کلا چیزای ابتدایی رو یاد بگیرم باید چیکار کنم. لطف کنید یک منبع مثال محور معرفی کنید وگرنه ب صورت تئوری 100 بار شنیدم متغیر چیه ولی مفهومشو ب صورت مثال توی خود برنامه درک نکردم! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.msb 326 ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ سايت b4x.com يا همين انجمن بنظرم بهترينه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
pedro 642
سلام. من تقریبن تازه با بیسیک آشنا شدم. میخواستم بدونم کجا میتونم همه ی متدها یا کدهارو با یک مثال یک جا پیدا کنم ینی مثلن بیاد کل انیمیشن یا اکتیویتی رو توضیح بده با یک مثال ساده و این که توی اون پرانتزها چه چیزهایی باید قرار بگیره!
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.