bahman2012 13 ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ سلام وقتی برنامه رو فول اسکرین میکنم کامل فول اسکرین نمیشه و اون پاینن کلید های MENU-HOME ,.. نمایش داده میشه من میخام کامل کامل فول اسکرین بشه ممنون میشم اگه راهنماییم کنید #FullScreen: True لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
davood1382 302 ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ فول اسکرین بودن یعنی تنها نوار نوتیفیکیشن میره (مثل کلش اف کلنز) و در مورد ناپدید شدن دکمه های هوم و منو و بک اطلاعی ندارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۴ ابتدا این کد : SetApplicationAttribute(android:theme,"@android:style/Theme.Holo.Light.NoActionBar.TranslucentDecor") و یا SetApplicationAttribute(android:theme,"@android:style/Theme.Hol.NoActionBar.TranslucentDecor") رو به منیفست اضاف و سپس تکه کد زیر رو تو هر رویداد که خواستی اون کلیدا مخفی شه قرار بده. من از تایمر استفاده میکنم البته قبلش کتابخانه JavaObject فراموش نشه Dim jo As JavaObject = Activityjo.RunMethod("setSystemUiVisibility", Array As Object(3846)) '3846 - non-sticky لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
bahman2012 13
سلام وقتی برنامه رو فول اسکرین میکنم کامل فول اسکرین نمیشه و اون پاینن کلید های MENU-HOME ,.. نمایش داده میشه
من میخام کامل کامل فول اسکرین بشه
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
#FullScreen: True
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.