hemmaty76 175 ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ مشکل کجاس که ارور میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
davood1382 302 ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ شما بیسیک فور اندروید نسخه ی 5.0.0 یا 5.20 رو دارین؟ اگه دارین برین ا ز منوی فایل گزینه ی open رو بزنید بعد پروژه رو با نسخه ی 5.0.0 یا 5.20 ران کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
davood1382 302 ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ چرا توی اکتیویتی کریت استارت اکتیویتی کردین بعدشم اسم اکتیویتی استارتی نباید توی دابل کوتیشن باشه سورستون رو برام پ.خ (پیام خصوصی) کنید ببینمش ران بگیرید بعد ارورو ازش عکس بگیرید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hemmaty76 175 ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ چرا توی اکتیویتی کریت استارت اکتیویتی کردین بعدشم اسم اکتیویتی استارتی نباید توی دابل کوتیشن باشه سورستون رو برام پ.خ (پیام خصوصی) کنید ببینمش ران بگیرید بعد ارورو ازش عکس بگیرید این آموزشو تو ی جا دیگه دیده بودم من تازه اومدم خیلی سر در نمیارم پیام خصوصیمم غیر فعاله لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
davood1382 302 ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ پیشنهاد می کنم اگر تازه واردید از این آموزش ها بهره ببرید آموزش های گام به گام برای مبتدی ها دکمه ی پسندیدم یادت نره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hemmaty76 175 ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ http://s6.picofile.com/file/8223624426/Capture.JPG این اروره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hemmaty76 175 ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ پیشنهاد می کنم اگر تازه واردید از این آموزش ها بهره ببرید آموزش های گام به گام برای مبتدی ها دکمه ی پسندیدم یادت نره پیشنهاد می کنم اگر تازه واردید از این آموزش ها بهره ببرید آموزش های گام به گام برای مبتدی ها دکمه ی پسندیدم یادت نره دیگه نه انقدر تازه وارد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
davood1382 302 ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ عزیز من کدت رو بزار اصلاح شدت رو برات بزارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
davood1382 302 ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ Sub Process_Globals 'These global variables will be declared once when the application starts. 'These variables can be accessed from all modules. End Sub Sub Globals 'These global variables will be redeclared each time the activity is created. 'These variables can only be accessed from this module. Dim q As Timer End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: Activity.LoadLayout("layout1") q.Initialize("q",8000) q.Enabled = True End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub q_Tick q.Enabled = False StartActivity(meno) Activity.Finish End Sub این کدا رو بزار کارت حله لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hemmaty76 175 ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ http://s3.picofile.com/file/8223630300/New_folder.rar.html سروسم اینه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hemmaty76 175 ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ http://s3.picofile.com/file/8223630300/New_folder.rar.html سروسم اینه تو سروس اسم ساب اشتباه تایپ شده اون اشتباه لپیه ها لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
davood1382 302 ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ http://s3.picofile.com/file/8223632576/New_folder.rar.html بفرمایید تنها مشکل این بود که elabled.true رو باید بالای اینشیالایز مینوشتین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hemmaty76 175 ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ http://s3.picofile.com/file/8223632576/New_folder.rar.html بفرمایید تنها مشکل این بود که elabled.true رو باید بالای اینشیالایز مینوشتین B4A version: 5.20 Parsing code. Error Error parsing program. Error description: Syntax error. Occurred on line: 29 (Main) q.Initialize("q",8000) الان این ارورو داد اندفه اینشیالیزو نمیشناسه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hemmaty76 175 ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ فکرکنم b4a من ایراد داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hemmaty76 175 ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ شما بیسیک فور اندروید نسخه ی 5.0.0 یا 5.20 رو دارین؟ اگه دارین برین ا ز منوی فایل گزینه ی open رو بزنید بعد پروژه رو با نسخه ی 5.0.0 یا 5.20 ران کنید مشکل حل شد مرسی داوود جان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
davood1382 302 ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ مشکل حل شد مرسی داوود جان اگه حل شده تاپیک رو به حالت پاسخ داده شده در بیارید(اون جوابی که دادم پایینش نوشته پاسخ.. اون رو بزن ) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hemmaty76 175
مشکل کجاس که ارور میده
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
15 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.