hosseinji 17 ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ سلام من عکس رو با کد میارم تو برنامه حالا سایز اصلی کد رو میاره چه کدی بنویسم که عکس رو با صفحه ی گوشی میزان کنه؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosseinji 17 ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۴ حللش کردم image1.Gravity=Gravity.FILL ممنون از همتون *: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ از طریق LoadBitmapSample به جای LoadBitmap : LoadBitmapSample(File.DirAssets,"felan.jpg",Activity.Width,Activity.Height) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosseinji 17 ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ از طریق LoadBitmapSample به جای LoadBitmap : LoadBitmapSample(File.DirAssets,"felan.jpg",Activity.Width,Activity.Height) داداش من زدم همون کدا رو گفتی اما زدم و باز همون جوری آورد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hosseinji 17
سلام من عکس رو با کد میارم تو برنامه حالا سایز اصلی کد رو میاره چه کدی بنویسم که عکس رو با صفحه ی گوشی میزان کنه؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.