محمدرضا شاهپیری 5,582 ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ با سلام اگه ممکنه نحوه ایمپورت کردن پروژه ها رو به اندروید استودیو آموزش بدین مثلا پروژه های سایت gitub یا جاهای دیگه رو من که هرچی ایمپورت میکنم مشکل گریدل میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۴ ببين من الان همين سورس دعاي عهد ميخوام وارد استوديو كنم يعني اول بايد اكليپس خروجي بگيرم بعد ببيارمش استوديو؟!؟ با import project رو ميزنم تنظيمات gradle ميخواد ؟ همين سورس رو بي زحمت به صورت تصويري وارد استوديو بيارش گيج شدم دوست خوبم بدون اکسپورت کردن سورس در اکلیپس هم میتونید سورسو تو اندروید بالا بیارید ولی مشکل داره لایوت باز نمیشه توی Render کردن مشکل داره فقط میشه اکتیویتی ها یا فایل های جاوا رو باز کرد اینم با عکس نحوه اکسپورت در اکلیپسو توضیح داده بنده خدا http://stackoverflow.com/questions/22791150/how-do-you-import-an-eclipse-project-into-android-studio-now لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۴ چیو میخواید ایمپورت کنید دقیقا ؟؟؟ Class ? پروژه اکلیپس ؟؟ ایمپورت از Gradle ????? لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamaz 129 ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۴ لطفا دوستان نحوه ايمپورت كردن سورس اكليپس در استديو را تصويري با تمام جزييات تا خروجي برنامه را توضيح بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۴ لطفا دوستان نحوه ايمپورت كردن سورس اكليپس در استديو را تصويري با تمام جزييات تا خروجي برنامه را توضيح بده سلام خیلی ساده هست Eclipse Adt Plugin خودتون رو ب ورژن ۲۲ یا بالاتر ارتقا بدید بعدش از اکلیپس برید ب منوی Files بعد Export بعد روی Generate Gradle Files کلیک کنید بعدش سورس مورد نظرتون رو انتخاب کنید و Finish بزنید بعدش وارد اندروید استودیو بشید منوی Files گزینه Import Project و انتخاب کنید تا ایمپورت بشه اینجوری تمام جزییات هم میاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamaz 129 ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۴ الان دسترسي به اكليپس ندارم راه ديگه اي وجود نداره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۴ الان دسترسي به اكليپس ندارم راه ديگه اي وجود نداره؟ اگر میخواهید دقیقا و بدون اشکال باشه تنها راه همینه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamaz 129 ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۴ ببين من الان همين سورس دعاي عهد ميخوام وارد استوديو كنم يعني اول بايد اكليپس خروجي بگيرم بعد ببيارمش استوديو؟!؟ با import project رو ميزنم تنظيمات gradle ميخواد ؟ همين سورس رو بي زحمت به صورت تصويري وارد استوديو بيارش گيج شدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,582 ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۴ یعنی کسی بلد نیست؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehspor 37 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ یک پرژه کامل به من ارور sdk میده من اخرین ورژن اندروید استودیو رو دارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
محمدرضا شاهپیری 5,582
با سلام
اگه ممکنه نحوه ایمپورت کردن پروژه ها رو به اندروید استودیو آموزش بدین
مثلا پروژه های سایت gitub یا جاهای دیگه رو
من که هرچی ایمپورت میکنم مشکل گریدل میده
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.