mahdi tahan 723 ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۴ من یک اکتیویتی دارم که فایل موسیقی رو اگر نبود دانلود میکنه و بعد اونو اجرا میکنه تا اینجاش مشکل ندارم. مشکل وقتیه که دوباره رو دکمه پخش میزنم.. اگ فایل درحال پخش بود دوباره پخشش میکن ینی هربار که بزنم پخشش میکن.مثلا سه تا آهنگ رو یک جا همینطور پخش میکن. حالا چطوری شرط بزارم که اگر در حال پخش بود پخش نکن؟ با تشکر از اساتید اینم از کدها Sub Button1_Click If File.Exists(File.DirRootExternal & "/MusicB4A", "MigeDosamNadare128.ogg") = False Then Button1.Text="در حال دانلود شدن" name="MigeDosamNadare128.ogg" dier=File.DirRootExternal& "/MusicB4A" link="http://dl.pop-music.ir/music/1393/Shahrivar/01%20Dige%20Doostam%20Nadaare.mp3" hj.Initialize("job3",Me) hj.Download(link) no.Initialize no.Icon="icon" no.Light=False no.Vibrate = False no.sound = False no.AutoCancel=True no.OnGoingEvent=True no.SetInfo("در حال دانلود",name,Null) no.Notify(1) ProgressDialogShow("در حال دانلود فایل...صبر کنید") ToastMessageShow("لطفا منتظر بمانید,", True) Else ToastMessageShow("فایل موجود است", True) sound.Initialize2("") sound.Load(File.DirRootExternal & "/MusicB4A", "MigeDosamNadare128.ogg") sound.Looping=False sound.Play Button1.Text="پخش شدن" End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۴ سلام الان دقیق اسم تابع رو یادم نیست ولی یا IsPlaying هستش و یا Playing شما با گذاشتن شرط که اگر True بود یعنی در حال پخش و در غیر اینصورت یعنی در حال پخش نیست. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۴ تابع به نظر IsPlaying. اینطوری شرط میزارم ولی بازم دوباره اجرا میکن sound.Initialize2("") If sound.isPlaying =False Then sound.Load(File.DirRootExternal & "/MusicB4A", "MigeDosamNadare128.ogg") sound.Looping=False sound.Play Button1.Text="پخش شدن" Else if sound.IsPlaying =True Then ToastMessageShow("فایل در حال پخش است", True) End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arash127 488 ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۴ قبل از پخش موزیک قبلی را نابود کن sound.Release لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۴ قبل از پخش موزیک قبلی را نابود کن sound.Release این دستور رو کجا بزارم؟هرجا میزارم یا ارور میده یا کار نمیکن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۴ ببین این کد شاید به دردت بخوره من داخل این کد دو تا دکمه داشتم و هر کدوم یه آهنگ پخش می کردن و اگه مثلا دکمه اول در حال پخش بود روی دکمه دوم که کلیک می کردم اهنگ اولی رو قطع می کرد و دومی پخش می شد Sub Btn1_Click If (b.IsPlaying) Then b.Pause Btn2.Text = "پخش" b.Initialize() b.Load(File.DirAssets,"Amir.mp3") End If If (a.IsPlaying) Then a.Pause Btn1.Text = "پخش" Else a.Play Btn1.Text = "توقف" End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۴ نه .... متاسفانه نشدد هر جور کد که مینویسم بازم درصورت زدن دوباره باتون دوباره میخونه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۴ جالبه ... اصلا وقتی Initialize انجام میشه آهنگ قبلی خودکار قطع میشه. حالا شما بیاید قبلا از کد sound.Initialize2("") ، استوپش کنید: sound.Stop اگه بازهم نشد متغیر Dim sound As MediaPlayer رو بیارید بالای sound.Initialize2("") تعریف کنید. (توی ساب گلوبال تعریف نکنید) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۴ جالبه ... اصلا وقتی Initialize انجام میشه آهنگ قبلی خودکار قطع میشه. حالا شما بیاید قبلا از کد sound.Initialize2("") ، استوپش کنید: sound.Stop اگه بازهم نشد متغیر Dim sound As MediaPlayer رو بیارید بالای sound.Initialize2("") تعریف کنید. (توی ساب گلوبال تعریف نکنید) اینکارو کردم بازم حل نشد... الان من اینطوری نوشتم نمدونم چرا کدها کار نمیکنن Sub Button2_Click Dim sound As MediaPlayer sound.Initialize2("") If sound.IsPlaying = True Then sound.Stop Else sound.Load(File.DirRootExternal & "/MusicB4A", "MigeDosamNadare128.ogg") sound.Play ' Button1.Text="پخش شدن" End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۴ کلا شرها رو برداید. اینجوری بنویسید: Dim sound As MediaPlayer sound.Initialize sound.Load(File.DirRootExternal & "/MusicB4A", "MigeDosamNadare128.ogg") sound.Play ' Button1.Text="پخش شدن" لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۴ واییییییی...... بازم نشددد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۴ خداروشکربعد از یک روز سرو کله زدن با این کد آخر ی راه حلی به ذهنم زد بعد از رویداد کلید که پخش موزیک باش باتون رو غیرفعال کنیم....خخخخخ Sub Button2_Click Dim sound As MediaPlayer sound.Initialize sound.Load(File.DirRootExternal & "/MusicB4A", "MigeDosamNadare128.ogg") sound.Play Button2.Enabled=False End Sub میش یک دکمه دیگ هم گذاشت برا استوپ که اگ کلیک شد دوباره باتون فعال بش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mahdi tahan 723
من یک اکتیویتی دارم که فایل موسیقی رو اگر نبود دانلود میکنه و بعد اونو اجرا میکنه
تا اینجاش مشکل ندارم.
مشکل وقتیه که دوباره رو دکمه پخش میزنم..
اگ فایل درحال پخش بود دوباره پخشش میکن ینی هربار که بزنم پخشش میکن.مثلا سه تا آهنگ رو یک جا همینطور پخش میکن.
حالا چطوری شرط بزارم که اگر در حال پخش بود پخش نکن؟
با تشکر از اساتید
اینم از کدها
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
11 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.