bahman2012 13 ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۴ سلام تو یه حلقه در هر نوبت یک sub صدا زده میشه و تو هر sub یک تایمر وجود داره مشکل اینجاست که اگر حلقه 5 بار تکرار بشه و در هر نوبت یه sub صدا زده بشه فقط تایمر آخرین sub کار میکنه میخوام کاری کنم تا تایمر sub اول تموم نشده حلقه دوم رو اجرا نکنه For i = 0 To 5 t(i) Next Sub t1_Tick Activity.Color=Colors.White End Sub Sub t2_Tick Activity.Color=Colors.Black End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۴ سلام خب با این کاری که شما دارید میکنید مشخصه حلقه سریع حرکت میکنه و فقط شما آخرین عملیاتش رو میتونید ببینید باید توقفش کنید. ولی برای اینکه اکتیویتی رنگ عوض کنه نیاز به 5تا تایمر نیست. با یک تایمر هم میتونید اینکارو بکنید. Sub Globals Dim t As Timer Dim c As Int End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Activity.LoadLayout("Layout1")' t.Initialize("t",500) t.Enabled=True End Sub Sub t_Tick c=c+1 If c=0 Then Activity.Color=Colors.White Else If c=1 Then Activity.Color=Colors.Blue Else If c=2 Then Activity.Color=Colors.Green Else If c=3 Then Activity.Color=Colors.Yellow Else If c=4 Then Activity.Color=Colors.Red c=0 End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۴ سلام خب اینطوری بنویس: Sub t1_Tick Activity.Color=Colors.White t2.Initialize("Timer2",1520) t2.Enabled=True End Sub Sub t2_Tick Activity.Color=Colors.Black t3.Initialize("Timer2",1520) t3.Enabled=True End Sub عدد تایمرارو همینطوری نوشتم ؛برا مثال بود ببخشید تداخل شد آقا پژمان وارد ترند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman2012 13 ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۴ مشکل اصلی من اینکه که حلقه رو نمیدونم جطوری متوقف کنم تا تایمر ها به پایان برسند تا حلقه بعدی اجرا بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ مشکل اصلی من اینکه که حلقه رو نمیدونم جطوری متوقف کنم تا تایمر ها به پایان برسند تا حلقه بعدی اجرا بشه http://answercenter.ir/topic/702-%D8%AD%D9%84%D9%82%D9%87-%D9%81%D9%88%D8%B1-%D9%88-%D8%B5%D8%A8%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D8%A7%D9%85-%D8%B9%D9%85%D9%84%DB%8C%D8%A7%D8%AA/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
bahman2012 13
سلام تو یه حلقه در هر نوبت یک sub صدا زده میشه و تو هر sub یک تایمر وجود داره
مشکل اینجاست که اگر حلقه 5 بار تکرار بشه و در هر نوبت یه sub صدا زده بشه فقط تایمر آخرین sub کار میکنه
میخوام کاری کنم تا تایمر sub اول تموم نشده حلقه دوم رو اجرا نکنه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.