alia 51 ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ سلام آیا داخل بیسیک 4 اندروید میشه از فیلم استفاده کرد یا نه و اگه میشه چرا ازش کم استفاده میشه یا اصلا نمیشه؟؟ با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ درود بله میشه چرا ازش کم استفاده میشه به توسعه دهندگان ربط داره. حتی نمونه سورس دانلود و پخش فیلم هم توی فروشگاه وجود داره که آقا احسان به ما دادن که توی فرشگاه قرار بدیم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohamad9204 19 ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ درود بله میشه چرا ازش کم استفاده میشه به توسعه دهندگان ربط داره. حتی نمونه سورس دانلود و پخش فیلم هم توی فروشگاه وجود داره که آقا احسان به ما دادن که توی فرشگاه قرار بدیم. بله اما سورستون گاهی اوقات با مشکل موجه میشه عذر میخوام اگر جای مناسبی گفتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ بله اما سورستون گاهی اوقات با مشکل موجه میشه عذر میخوام اگر جای مناسبی گفتم خواهش میکنم بنده خودم متوجه مشکل هر از گاهی سورس نشدم اما خب این این Sample هست فقط و اگر کسی بخواد نمونه برنامه توی بازار منتشر کنه باید روش یک خورده کار کنه و بهبود ببخشتش. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alia 51
سلام
آیا داخل بیسیک 4 اندروید میشه از فیلم استفاده کرد یا نه و اگه میشه چرا ازش کم استفاده میشه یا اصلا نمیشه؟؟
با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.