vistamobile 1,700 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ سلام. میخوام برنامه های دیگه رو تو برنامه های بعدی معرفی کنم (همون قسمت محصولات دیگر ما!!) الان نمیدونم چجوری باید آدرس بدم. یعنی باید لینک دانلود تو مارکت ها رو بزارم یا شناسه پکیج یا صفحه خودم. ممنون میشم راهنمایی کنین.*قلب* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Intelligent 93 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ درود باید developer_id خودتون رو از بازار اط ریق ایمیل بگرید بعد این کد رو توی رویداد یه دکمه یا .. میذاری Dim intent1 As Intent intent1.Initialize(intent1.ACTION_VIEW,"bazaar://collection?slug=by_author&aid=developer_id ") StartActivity(intent1) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ کاش همین کد رو واسه مارکت های دیگه هم میزاشتین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
vistamobile 1,700
سلام. میخوام برنامه های دیگه رو تو برنامه های بعدی معرفی کنم (همون قسمت محصولات دیگر ما!!)
الان نمیدونم چجوری باید آدرس بدم. یعنی باید لینک دانلود تو مارکت ها رو بزارم یا شناسه پکیج یا صفحه خودم.
ممنون میشم راهنمایی کنین.*قلب*
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.