mahdi tahan 723 ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ با سلام خدمت اساتید من یک اکتیویتی دارم که داخلش متن رو از text میگیرم و بعد داخل لیبل و بعد اسکرولش میکنم و با ایناش مشکلی ندارم مشکلم سر اینه که مقداری از متن سمت راستم داخل اسکرول نمایش داده نمیش و انگار بیرون زده... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehdi.angidany 21 ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ سلام زمانی که دارین label رو به scrolview اد می کنید width رو اینطوری مقدار بدین ScrollView1.Panel.AddView(Label3,0,0,ScrollView1.Width - ScrollView1.Width-20 ,100) یعنی مقدار label.width رو از scrolview.width کمی کمتر مقدار دهی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehdi.angidany 21 ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ سلام زمانی که دارین label رو به scrolview اد می کنید width رو اینطوری مقدار بدین ScrollView1.Panel.AddView(Label3,0,0,ScrollView1.Width - ScrollView1.Width-20 ,100) یعنی مقدار label.width رو از scrolview.width کمی کمتر مقدار دهی کنید ببخشید پست بالا رو اصلاح میکنم سلام زمانی که دارین label رو به scrolview اد می کنید width رو اینطوری مقدار بدین ScrollView1.Panel.AddView(Label3,0,0,ScrollView1.Width - 20 ,100) یعنی مقدار label.width رو از scrolview.width کمی کمتر مقدار دهی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ مقداری از متن سمت راستم داخل اسکرول نمایش داده نمیش و انگار بیرون زده... میتونین از این کتابخانه استقاده کنین و دیگه دردسر نکشین کتابخانه AriaScrollingLabel لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ این کد کار نکرد و میتونین از این کتابخانه استقاده کنین و دیگه دردسر نکشین کتابخانه AriaScrollingLabel اتفاقا داشتم آموزشتون رو میدیدم.... واقعا کارتون حرف نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ اگر منظورتان را درست متوجه شده باشم از کتابخانه زیر دیدن کنید : http://answercenter.ir/topic/8359-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%AF%DB%8C-ariascrollinglabel-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D9%85%D8%AA%D9%86-%D8%B7%D9%88%D9%84%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%88%D8%B1%DA%98%D9%86-%D8%AC%D8%AF%DB%8C/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mahdi tahan 723
با سلام خدمت اساتید
من یک اکتیویتی دارم که داخلش متن رو از text میگیرم و بعد داخل لیبل و بعد اسکرولش میکنم و با ایناش مشکلی ندارم
مشکلم سر اینه که مقداری از متن سمت راستم داخل اسکرول نمایش داده نمیش و انگار بیرون زده...
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.