lind0111 10 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
lind0111 10 ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۳ کسی جواب نمیده؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
r.babazadeh 25 ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۳ درود دوستان برای من ارور زیر رو میده لطفا راهنمایی کنید AndroidManifest.xml:14: error: Error: No resource found that matches the given name (at 'theme' with value '@android:style/Theme.Holo'). لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nicetitle 18 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ درست و کامل نصب نکردی طبق آموزشها پیش برو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهران محمودی 778 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ sdk رو جای دیگه نصب کن. 1. ادرسش خیلی طولانی نباشه. 2. کاراکترهای غیرمعمول توی آدرس نباشه 3. اینطور که ارور میگه فاصله space هم نباشه :| لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
lind0111 10 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ این سومین باریه که دارم دوباره نصبش میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ سلام... ببین چرا داری همش تو درایو c نصب میکنی یه بار هم تو یه درایو دیگه نصب کن ... من خودمم این مشکل رو داشتم شما این کارو بکنید ببینید چی میشه منتظر خبرتون هستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
lind0111 10 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ اینم از درایو h لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ دوست عزیز اینجا ارور پیدا نکردن aapt.exe رو میده فایل زیر رو دانلود کنید و در پوشه Platform-Tools قرار بدید aapt.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ مشکل از نصب sdk هست sdk رو یه جا نصب کن ببین بازم این جوری هست.. یکم بیشتر دقت کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
lind0111 10 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ دوباره همون ارورو داد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ قطعا یک فایلی چیزی رو پاک کردید مورد میگیره ، وکرنه نباید مشکلی باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
lind0111 10 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ خب چیکار کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ منم یه زمانی همین مشکل رو داشتم دوست عزیز شما پوشه ای بنام Build tools داری عایا؟ چک کن احتمالا از همینه چون منم اینو نداشتم و همین ارور رو میداد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ ببینید باید توی پوشه platform-tools این فایلا باشن: چک کن ببین هر کدومو نداری تا واست پیوست کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
lind0111 10 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ منم یه زمانی همین مشکل رو داشتمدوست عزیز شما پوشه ای بنام Build tools داری عایا؟ چک کن احتمالا از همینه چون منم اینو نداشتم و همین ارور رو میداد نه پوشه را ندارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
lind0111 10 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ ببینید باید توی پوشه platform-tools این فایلا باشن: چک کن ببین هر کدومو نداری تا واست پیوست کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ به این پست برید به دقت انجام بدید انشاالله که مشکلتون حل میشه. http://answercenter.ir/thread3.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهران محمودی 778 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ من گفتم آدرس نصب sdk کوتاه باشه! منم این مشکلو داشتم ولی با نصب کردن sdk تو یه مکان دیگه درست شد. به جای اینکه sdk رو توی همچین مسیر طولانی : H:\Users\zzzzz\AppData\Local\Android\tools\... خب بذارش یه جا دیگه! مثل: H:\Android-Sdk اگه درست نشد به راهنمایی های سایر دوستان توجه کن. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
lind0111 10 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ این ارور برای چیه دیگه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
lind0111 10
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
19 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.