mamalliii 214 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۴ سلام من در کامپایل با مشکل زیر مواجه میشم B4A رو حذف و نصب کردم درست نشد جاوا رو هم حذف و نصب کردم درست نشد مشکل چیه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۴ درود از SDK نسخه چند استفاده میکنید ؟؟؟ این کار رو انجام بدید قانونا باید مشکل حل بشه : First thank you for your time.Two more things that worth trying is:- Open the ini file which is located under:C:\Users\<Your user name>\AppData\Roaming\Anywhere Software\Basic4androidChange this line:MaxRamForDex=1024To a lower value:MaxRamForDex=256Note that you must do this change when Basic4android is closed. Otherwise it will override the change when it gets closed (and it reads it only when it opens).- Second thing to try is to restart the computer and see if it works (don't even run the emulator). لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamalliii 214 ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۴ ممنون مشکل حل شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mamalliii 214
سلام من در کامپایل با مشکل زیر مواجه میشم
B4A رو حذف و نصب کردم درست نشد
جاوا رو هم حذف و نصب کردم درست نشد
مشکل چیه؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.