mr-edris 186 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ سلام به همه دوستان اقا ممنون میشم یکی بگه مشکل سورس من چیه! http://s6.picofile.com/file/8224233242/test.zip.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr-edris 186 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ #Region Project Attributes #ApplicationLabel: B4A Example #VersionCode: 1 #VersionName: 1.1 'SupportedOrientations possible values: unspecified, landscape or portrait. #SupportedOrientations: unspecified #CanInstallToExternalStorage: False #End Region #Region Activity Attributes #FullScreen: False #IncludeTitle: True #End Region Sub Process_Globals 'These global variables will be declared once when the application starts. 'These variables can be accessed from all modules. End Sub Sub Globals 'These global variables will be redeclared each time the activity is created. 'These variables can only be accessed from this module. Private Button1 As Button End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: Activity.LoadLayout("main") TestConnection End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub Button1_Click StartActivity("s") End Sub Sub TestConnection Dim Connect As HttpJob Connect.Initialize("Connect", Me) Connect.Download("http://rakdesign.ir/edris/connect.php") ProgressDialogShow("Connecting to server...") End Sub Sub JobDone (Job As HttpJob) ProgressDialogHide If Job.Success = True Then Dim ret As String ret = Job.GetString Dim parser As JSONParser parser.Initialize(ret) If Job.JobName = "Connect" Then Dim act As String = parser.NextValue If act = "Connected" Then ToastMessageShow("Connection success", True) End If End If Else ToastMessageShow("Error: " & Job.ErrorMessage, True) End If Job.Release End Sub اینم <?php print json_encode ("Connected"); ?> php لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ من سورس رو دانلود کردم. یه توضیحی چیزی؟؟ الان چه مشکلی داره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr-edris 186 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ من سورس رو دانلود کردم. یه توضیحی چیزی؟؟ الان چه مشکلی داره؟ دیونه ی تو منم میدونستی که؟... والا اجرا که میکنم ارور میده واسم تو قسمت jobedone لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr-edris 186 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ با اجازه آپ چون کلا کسی نگاهشم نکرد جز پژمان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali2 115 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ سلام کلا استفاده از هاست های رایگان ی سری مشکلات داره و درست به دیتابیس وصل نمیشه. این تجربه ای بود که من داشتم و بیشتر با این ارور(jobedone) مواجه میشدم.این ارور هم بیشتر به خاطر وصل شدن به سروره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr-edris 186 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ سلام کلا استفاده از هاست های رایگان ی سری مشکلات داره و درست به دیتابیس وصل نمیشه. این تجربه ای بود که من داشتم و بیشتر با این ارور(jobedone) مواجه میشدم.این ارور هم بیشتر به خاطر وصل شدن به سروره ممنون از وقتی که برام گزاشتی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr-edris 186 ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۴ با اجازه اپ میشه واسه جواب لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali2 115 ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۴ سلام.من سورس رو چک کردم . در اکتیویتی اول اروری نداد و پیغام Connection success داد. ولی در اکتیویتی دوم(s) شما Sub Activity_Create رو خالی گذاشتین ودر واقع دستوری بهش ندادین که اجرا کنه.لطفا اکتیویتی دوم رو چک کنید.نباید مشکلی باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr-edris 186 ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۴ http://s3.picofile.com/file/8225021592/Capture.JPG این اروری که واسه من میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr-edris 186 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ اقا یکی میشه ببینه مشکل کجاست؟ به جای آدرس ها هم این رو بزنید رو هاست پولیه Connect.Download("http://rakdesign.ir/edris/connect.php") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ سورس نوشته شده در رویداد JobDone و کد PHP رو قرار بدید. توی تگ کد قرار بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mr-edris 186
سلام به همه دوستان
اقا ممنون میشم یکی بگه مشکل سورس من چیه!
http://s6.picofile.com/file/8224233242/test.zip.html
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
11 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.