badbazi 10 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ هروقت میخوم یه پروژه جدید درست کنم تو این قسمت به این مشکل بر میخورم مشکل کجاست ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ اول یه نام درست بزار دوم device مناسب بزار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ والا اگه قوانین رو رعایت کنید کاره خودتون راه میوفته بنده تایتل مناسب قرار میدم دفعه بعدی دیگه رعایت کنید. بنده تاحالا همچین مشکلی نداشتم و ندیدم.اینجور که معلومه میگه System Image واسه این Api وجود نداره.لطفا آموزش نصبشو به دقت نگاه کنید و مرحله به مرحله انجام بدید نباید مشکلی پیش بیاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهران محمودی 778 ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۳ برای Api 14 و اندروید 4 شما System-images رو دانلود و در پوشه مشخص شده قرار ندادید. همونطور که آقای آرتا فرمودن لطفا طبق آموزشهای سایت پیش برید و تمامی فایلهای مورد نیاز رو دانلود و در مکان مناسب قرار بدید تا مشکلی با Avd نداشته باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr-edris 186 ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۳ سلام خسته نباشید ببخشید من کاکلا از روی اموزش های شما قدم به قدم رفتم فقط در قسمت شبیه ساز این ارور ها رو دارم که تو فیلم نبودند: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۳ الان یعنی شبیه ساز شما بالا نمیاد؟ ببینید اگه بالا نمیاد بهتره که یه شبیه ساز دیگه درست کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr-edris 186 ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۳ الان یعنی شبیه ساز شما بالا نمیاد؟ببینید اگه بالا نمیاد بهتره که یه شبیه ساز دیگه درست کنید با همین برنامه عزیز دلم یا با برنامه ی دیگه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۳ با برنامه Android Virtual Device Manager یا همون AVD Mnaager یه شبیه ساز درست کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
badbazi 10
هروقت میخوم یه پروژه جدید درست کنم تو این قسمت به این مشکل بر میخورم
مشکل کجاست ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.