berayan 90 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ درود چگونه میشه یک برنامه رو داخل خود نرم افزار و داخل یک پنل اجرا کرد . مثلا وایبر را داخل پنل نرم افزار اجرا کرد و ویویی جدیدی باز نشه . لازم به ذکر که این کد رو هم که در سایت خود بیسیک بود تست کردم ارور میده Dim Intent1 As Intent Intent1.Initialize(Intent1.ACTION_MAIN, "") Intent1.SetComponent("pak name/.lib.ActivityLoader") StartActivity(Intent1) با سپاس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ سلام تو این خط کد: Intent1.SetComponent("pak name/.lib.ActivityLoader") باید بجای "pak name" اسم پکیج نیم تلگرامو بذاری لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
berayan 90 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ درود بله خودم میدونم ولی با پکیج نیم هم ارور میده ( اون نرم افزارهم داخل گوشیم نصبه ) ولی اگر به جای این ("pak name/.lib.ActivityLoader") اینو بزارم ("pak name") میره سراغ تکمیل عمل کرد و لی معلوم نیست با چی باید تکمیل بشه . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ ارورش چیه ،دیباگ بگیر ببین رو کدوم خط ارور میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
berayan 90 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ فکر کنم حل شد باید اخر کدها Return میذاشتم از شما هم ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
berayan 90
درود
چگونه میشه یک برنامه رو داخل خود نرم افزار و داخل یک پنل اجرا کرد .
مثلا وایبر را داخل پنل نرم افزار اجرا کرد و ویویی جدیدی باز نشه .
لازم به ذکر که این کد رو هم که در سایت خود بیسیک بود تست کردم ارور میده
با سپاس
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.