mahdi tahan 723 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ با سلام من دو تا باتون دارم.باتون اولی برای دانلود اهنگ و بعدش پخش آن. باتون دومم برای اینه که اگر موسیقی در حال پخش بود استوپ کن. برا اینکار ازین کد استفاده میکنم که همش خطا میده توباتون کلیک1این کدهارو وارد میکنم If (sound.IsPlaying)=True Then Button2.Enabled=True End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۴ If (sound.IsPlaying)=True Then Button2.Enabled=True End If الان شما دارید میگید که اگه پلیر روشن بود بیا باتن رو روشن کن اگه بخواهید بگید خاموش بود این کار رو کنه یا خاموش شه از کد های زیر استفاده کنید If (sound.IsPlaying)=False Then Button2.Enabled=True End If sound.Stop لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ من اینجا چیزی از استوپ کردن آهنگ نمیبینم و نکته ی که به ذهنم میرسه شما یه باتن کلا فقط برای دانلود و باتن دوم برای پخش واستوپ کردن آهنگ هم راحتره هم برای باگ زدایی راحتره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arash127 488 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ sound.IsPlaying=True پرانتز نمیخواد دوما باید بنویسی sound.Stop لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mahdi tahan 723
با سلام من دو تا باتون دارم.باتون اولی برای دانلود اهنگ و بعدش پخش آن.
باتون دومم برای اینه که اگر موسیقی در حال پخش بود استوپ کن.
برا اینکار ازین کد استفاده میکنم که همش خطا میده
توباتون کلیک1این کدهارو وارد میکنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.