rezagh99 46 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ سلام دوستان این اولین تاپیک من هست امیدوارم بتونیم برای همدیگه مفید باشیم. راستش من چندوقتی با نرم افزار بیسیک فور اندروید کار کردم و این مشکل برام پیش نیومد اما حالا وقتی میخوام برنامه رو "کامپایل" کنم و روی گوشیم اجرا کنم با این ارور مواجه میشم: طبق مشکلاتی هم که برام پیش اومد ویندوزهم عوض کردم اما مشکلم حل نشد jdk و sdk رو هم درست نصب کردم لطفا اگه راه حل رو بلدید بهم بگید. خیلی خیلی ممنون و سپاسگزارم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ درود دوست عزیز فکر نکنم یک بیسیک نیاز به تغییر ویندوز داشته باشه لطفا یک عکس از اروری که میده برای من قرار بدید تا بدونم چه پاسخی باید به شما بدم موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezagh99 46 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ ای وای ببخشید یادم رفت عکس بزارم اینم عکس: ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ به نظرم مشکل از جاوا هستش پاک کنید و آخرین ورژنو دانلود و نصب کنید امید که مشکلتون مرتفع بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ بفرمایید http://answercenter.ir/topic/5006-%D8%AD%D9%84-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AE%D8%B7%D8%A7%DB%8C-runhook-%D8%AF%D8%B1-%D9%87%D9%86%DA%AF%D8%A7%D9%85-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%87%D8%A7/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezagh99 46 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ سلام ممنون از پاسختون ولی من قبلا با همین ورژن برنامه نویسی میکردم ممکن نیست مشکل از جای دیگه ای باشه؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ ای وای ببخشید یادم رفت عکس بزارم اینم عکس: ممنون http://answercenter.ir/topic/5006-حل-مشکل-خطای-runhook-در-هنگام-کامپایل-برنامه-ها/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ سلام ممنون از پاسختون ولی من قبلا با همین ورژن برنامه نویسی میکردم ممکن نیست مشکل از جای دیگه ای باشه؟؟ خیر به این تاپیک برید و هرکاری که رو گفته انجام بدید مشکلتون حل میشه http://answercenter.ir/topic/5006-حل-مشکل-خطای-runhook-در-هنگام-کامپایل-برنامه-ها/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezagh99 46 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ خیلی ممنون الان که خوابم میاد فردا امتحان میکنم مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
rezagh99 46
سلام دوستان
این اولین تاپیک من هست
امیدوارم بتونیم برای همدیگه مفید باشیم.
راستش من چندوقتی با نرم افزار بیسیک فور اندروید کار کردم و این مشکل برام پیش نیومد اما حالا وقتی میخوام برنامه رو "کامپایل" کنم و روی گوشیم اجرا کنم با این ارور مواجه میشم:
طبق مشکلاتی هم که برام پیش اومد ویندوزهم عوض کردم اما مشکلم حل نشد
jdk و sdk رو هم درست نصب کردم
لطفا اگه راه حل رو بلدید بهم بگید.
خیلی خیلی ممنون و سپاسگزارم.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.