mostafakazemimk 104 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ با سلام خدمت اساتید و دوستان محترم من میخوام ی متن فارسی بدم به کتابخانه tts برام اونو به فارسی بخونه ایا امکان این کار هست؟ این تایپیک رو هم دیدم مثلا متن روی تکست لیبل رو بخونه در ضمن با کتابخانه ICOSTextToSpeech هم هر کاری کردم نتونستم فاریسش رو بیارم لطفا اگه کسی اطلاعی داره ممنونم میشم راهنماییم کنه با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafakazemimk 104 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ سلام ببینید تابع setLanguage رو داره. اگر داشت شما کلمه fa رو بهش نسبت بدید و تست کنید. موفق باشید. اقا مجید مرسی ازجوابتون اما من اینم تست کردم با گزینه(fa_Ir)هم که خود ارل گفته تست کردم نشد راه دیگه ای نداره؟ ینی باید خودم صدا ضبط کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jen0099 22 ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۴ اگر کتابخانه icostext to speech رو دارید به ما هم بدید خیلی لازمش دارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۴ اگر کتابخانه icostext to speech رو دارید به ما هم بدید خیلی لازمش دارم جست و جو میکردید بود http://s3.picofile.com/file/8224967984/ICOSTEXTTOSPEECH.rar.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ سلام ببینید تابع setLanguage رو داره. اگر داشت شما کلمه fa رو بهش نسبت بدید و تست کنید. موفق باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafakazemimk 104 ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۴ دوستان فارسی رو میشه کاری کرد من هنوز به جواب نرسیدم ممنون میشم کمکم کنید این کتابخونه هم فارسیش کار نمیکنه یا من بلد نیستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mostafakazemimk 104
با سلام خدمت اساتید و دوستان محترم
من میخوام ی متن فارسی بدم به کتابخانه tts برام اونو به فارسی بخونه ایا امکان این کار هست؟
این تایپیک رو هم دیدم
مثلا متن روی تکست لیبل رو بخونه
در ضمن با کتابخانه ICOSTextToSpeech هم هر کاری کردم نتونستم فاریسش رو بیارم
لطفا اگه کسی اطلاعی داره ممنونم میشم راهنماییم کنه
با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.