Siaic 88 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ سلام عزیزان طبق تحقیق بنده اکثر برنامههای موفق تبلیغ عدد کردند و بالای میلیون تومان هزینه کردند، به نظر شما تا ۱۰۰هزار تومان تبلیغات تاثیری بر آمار دانلود دارد یا نه؟؟ ۱۰۰ تومن تبلیغ کنم ۲۰۰ بفروشه ۱۰۰ بدم عدد،،۱۰۰ خودم این جیب به اون جیب بشه لطفا تجربیات خودتونو بگید تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
naser sahami 90 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ جواب بدید ثواب داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
asajadi84 567 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ من 50 تومن هزینه کردم برای تبلیغات عدد واسه ی این برنامه: http://cafebazaar.ir/app/com.asajadi.photoshopcc الان رایگانش کردم ولی اون موقع 2 تومن بود. حدود 10 نفر از طریق تبلیغات عدد خریدنش یعنی نه تنها سود نکردم کلی هم ضررش شد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Siaic 88 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ این همه استاد اینجا هست جواب بدید ثواب داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Siaic 88 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ اقایون جند تا فروش در هفته میره تو لیست پرفروش هفته؟حداقل نصب منظورمه تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۴ سلام عزیزان طبق تحقیق بنده اکثر برنامههای موفق تبلیغ عدد کردند و بالای میلیون تومان هزینه کردند، به نظر شما تا ۱۰۰هزار تومان تبلیغات تاثیری بر آمار دانلود دارد یا نه؟؟ ۱۰۰ تومن تبلیغ کنم ۲۰۰ بفروشه ۱۰۰ بدم عدد،،۱۰۰ خودم این جیب به اون جیب بشه لطفا تجربیات خودتونو بگید تشکر سلام دوست عزیز شما اول از دوستان درخواست پوس کنید بعد پوش تبلیغات تلگرام (کانال و گروه - یا ارسال پیام انبوه) بعد عدد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۴ ببینید اصولا برنامه هایی ک در بازار با پوش دانلود خیلی بالا میخورن با مبالغ زیادی تبلیغ میکنن و پوش میزنن مبلغ پایین جز ضرر چیزی نداره البته بستگی به موضوع برنامتونم داره ک چقد کاربر پسند باشه و روی پوش کلیک کنن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Siaic 88 ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۴ مرسی از همه برنامم دیروز منتشر شد ساعت 5 تا 12 شب 14 تا فروخت بدون تبلیغ برا همین تصمیم گرفتم ریسک کنم و 50 تومن تبلیغ عدد کنم فعلا تا ببینم چی میشه دعا کنین حداقل ضرر نکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۴ موثر بودن یک تبلیغات به روش تبلیغ و محتوا تبلیغ بستگی داره! شما باید ابتدا روش پوش ، تلگرام ، عدد رو با هم مقایسه کنید و بعد اقدام به هزینه کردن کنید! بعد باید ببینید آیا برنامه ارزش تبلیغ کردن رو داره! بعد از اون در زمان مناسب تبلیغ کنید! در این مورد در انجمن بحث شده! جستجو کنید ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Siaic 88
سلام عزیزان
طبق تحقیق بنده اکثر برنامههای موفق تبلیغ عدد کردند و بالای میلیون تومان هزینه کردند،
به نظر شما تا ۱۰۰هزار تومان تبلیغات تاثیری بر آمار دانلود دارد یا نه؟؟ ۱۰۰ تومن تبلیغ کنم ۲۰۰ بفروشه ۱۰۰ بدم عدد،،۱۰۰ خودم این جیب به اون جیب بشه
لطفا تجربیات خودتونو بگید
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.