hemmaty76 175 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ سلام دوستان ببخشید من خیلی سوال ساده میپرسماا میخام یه بوتون خاموش زوشن درست کنم تیکی نباشه ها (دیدین وای فای و بلوتوث گوشی چطور روشن میشه اونطوری) تو اد ویو های دیزاینز هم نبود تو سایتم گشتم نبود میشه بگین چجوره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ فک کنم این بیشتر بدردتون بخوره تا اینکه بیاید از باتن استفاده بشه Switchviewدر ضمن تا 12 حق دوباره پست گذاشتن ندارید وگرنه اخطار میگیرید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ If button1.Enabled = True Then button1.Enabled = False Else button1.Enabled = True End If از قبل داخل دیزاین Enabled رو روی True قرار بدید و این هم در رویداد کلیک همون باتن بزارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hemmaty76 175 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ مرسی. If button1.Enabled = True Then button1.Enabled = False Else button1.Enabled = True End If از قبل داخل دیزاین Enabled رو روی True قرار بدید و این هم در رویداد کلیک همون باتن بزارید چرا وقتی غیر فعال میشه دیگه فعال نمیشه؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ چون Enabled خاموش شده بنده ترجیه و توصیه میکنم که از Image View استفاده کنید در این رابطهو به جای Enabled از لود عکس استفاده کنید موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ تست کردم درست بود If button1.Enabled = True Then button1.Enabled = False Else button1.Enabled = True End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hemmaty76 175 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ چون Enabled خاموش شده بنده ترجیه و توصیه میکنم که از Image View استفاده کنید در این رابطه و به جای Enabled از لود عکس استفاده کنید موفق باشید میشه جزیی تر بگین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hemmaty76 175 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ میشه جزیی تر بگین میشه یکی کامل تر جواب بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hemmaty76 175
سلام
دوستان ببخشید من خیلی سوال ساده میپرسماا
میخام یه بوتون خاموش زوشن درست کنم
تیکی نباشه ها
(دیدین وای فای و بلوتوث گوشی چطور روشن میشه اونطوری)
تو اد ویو های دیزاینز هم نبود
تو سایتم گشتم نبود
میشه بگین چجوره
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.