Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۴ سلام به دوستان عزیز ی سورس نسبتا ارزشمند قرار میدم خدمت دوستان ک امیدوارم لذت ببرن دریافت RSS هر سایتی و نمایش دادن اون در لیست ویو در جاوا 2تا Class آماده ک نوشتم فقط اونارو ایمپورت کنید داخل پروژتون و با چند خط کد به راحتی کامل برنامه خبری بسازید دانلود : http://s5.picofile.com/file/8224627700/ElyasJavaRssReader.rar.html رمز : answercenter.ir موفق و موید باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۴ حمید طالب زاده چقدر شعر میخونه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Shaparak 3 ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۶ آقا الیاس چرا هرچی رو عنوان خبر کلیک میکنیم تا خبر باز بشه نمیشه؟ من کلی روش کار کردم ولی بعدش متوجه شدم وقتی رو عنوان خبر کلیک میکنیم خبر باز نمیشه! میشه کمکم کنین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Shaparak 3 ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۶ آقا الیاس چرا هرچی رو عنوان خبر کلیک میکنیم تا خبر باز بشه نمیشه؟ من کلی روش کار کردم ولی بعدش متوجه شدم وقتی رو عنوان خبر کلیک میکنیم خبر باز نمیشه! میشه کمکم کنین کسی هم نیست کمکم کنه؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.