hemmaty76 175 ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۴ سلام و درود به دوستان من چندتا سوال داشتم. اولا برای طراحی اسپلش طول و عرض عکس چقد باید باشه (به cm) وقتی اسپلش و درست میکنیم مثلا تو گوشی سه اینچی عکس فشرده میشه چون نسبت طول وعرضش کمتر از یه پنج اینچیه تو باتن هام همینطور اگه اندازه باتن و با درصد تعیین کنین عکسی که روشه تو گوشی بزرگ ممکنه دراز یا فشرده بشه باید چیکار کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۴ سلام واسه حل مشکل کشیدگی با ب هم ریختن دکمه ها علاوه بر دیزاینر اسکریپت میتونید ویو هارو بدون لایوت و با کدنویسی ادد کنید ک البته یکم پیچیده تره ولی حرفه ای تر میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
asajadi84 567 ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۴ سلام و درود به دوستان من چندتا سوال داشتم. اولا برای طراحی اسپلش طول و عرض عکس چقد باید باشه (به cm) وقتی اسپلش و درست میکنیم مثلا تو گوشی سه اینچی عکس فشرده میشه چون نسبت طول وعرضش کمتر از یه پنج اینچیه تو باتن هام همینطور اگه اندازه باتن و با درصد تعیین کنین عکسی که روشه تو گوشی بزرگ ممکنه دراز یا فشرده بشه باید چیکار کرد؟ سلام. در رابطه با سوال اولتون ما هر برنامه ای رو دیدیم یه سایز برای خودش داشت. ولی من خودم 500x800 کار میکنم و راضی هستم سوال دومم شما باید طول و عرض (هر دو تا) رو با درصد تعیین کنید! تا به یه نسبت بزرگ بشن و کشیده یا فشرده نشن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hemmaty76 175
سلام و درود به دوستان
من چندتا سوال داشتم.
اولا برای طراحی اسپلش طول و عرض عکس چقد باید باشه (به cm)
وقتی اسپلش و درست میکنیم مثلا تو گوشی سه اینچی عکس فشرده میشه چون نسبت طول وعرضش کمتر از یه پنج اینچیه
تو باتن هام همینطور اگه اندازه باتن و با درصد تعیین کنین عکسی که روشه تو گوشی بزرگ ممکنه دراز یا فشرده بشه
باید چیکار کرد؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.