hosseinji 17 ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۴ سلام من با چه کدی میتونم بنویسم ک اگه رو باتونی کلیک شد به کل از اکتیویتی در بیاد و هر دفعه ک وارد میشه انگار برای اولین باره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohsen.gh 48 ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۴ سلام من با چه کدی میتونم بنویسم ک اگه رو باتونی کلیک شد به کل از اکتیویتی در بیاد و هر دفعه ک وارد میشه انگار برای اولین باره؟ sub button1_click ExitApplication End sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
asajadi84 567 ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۴ sub button1_click ExitApplication End sub با این کدی که شما فرمودین کلاً از برنامه خارج میشه! برای بستن اکتیویتی فعال باید از کد Activity.Finish استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hosseinji 17
سلام من با چه کدی میتونم بنویسم ک اگه رو باتونی کلیک شد به کل از اکتیویتی در بیاد و هر دفعه ک وارد میشه انگار برای اولین باره؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.