مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۳ سلام امیدوارم که حالتون خوب و خوش باشه یکی از دوستان درحواست همچین سورس کدی رو داده بود این سورس کد چیه ؟ با این سورس کد شما با کشیدن دست از راست به چپ بر روی تاچ گوشی میرید به اکتیویتی بعدی و با کشیدن دست یا لمس کردن دست از چپ به راست به اکتیویتی قبلی بر می گردید حدودا شبیه به گالری گوشی موقعی که توی آلبوم های تصویری میرید و یکی یکی عکسارو نگاه میکنید و جایی میرسه که آخرین عکسه و دیگه جلوتر نمیره و باید برگردین. خب این سورس کد به شکلی ساده و قابل فهم نوشته شده. رمز فایل : basic4android.org موفق باشید Left And Right CHnage Activity_(www.Basic4Android.org).rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali8008 26 ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۳ آقا مجید من برنامه رو هر چی تست کردم نتیجه نداد ، یعنی با کشیدن انگشت از چپ به راست و برعکس هیچ اتفاقی نمی افته مشکل از کجاست؟؟؟؟ *اشک کوچک* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۳ شما پروژه بنده رو تست کردید نشد ؟ یا اینکه خودتون نوشتید عملی نمیشه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali8008 26 ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۳ پروژه ی شما رو روی گوشیم تست کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
peymanparkour 10 ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ خسته نباشید منم این پروژه رو تست کردم ولی عمل نمیکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
peymanparkour 10 ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ من الان به جای pnl از imageview استفاده کردم درست شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali8008 26 ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ میشه لطف کنید کدهای تغییر کرده رو برامون بذارید؟؟ یا سورس رو؟؟*ناز2* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ سلام این پروژه بدون هیچ دقت لازمی نوشته شده. الان بنده امتحاناتم شروع شده،انشاالله بعده امتحانات بک سورس کد کاملو بی نقص قرار داده میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
peymanparkour 10 ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۳ میشه لطف کنید کدهای تغییر کرده رو برامون بذارید؟؟ یا سورس رو؟؟*ناز2* Sub Process_Globals End Sub [color=#008000] Sub Globals Dim count As Int Dim Ges As Gestures [/color][color=#ee82ee]Private imageview1 As imageview[/color][color=#008000][/color] End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("Main") [color=#ee82ee]''اینجا عکس رو با ایمج ویو فراخوانی کنید''[/color] Ges.SetOnTouchListener([color=#ee82ee]imageview1[/color],"[color=#b22222]img_Gesture[/color]") End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub [color=#ee82ee]img_Gesture[/color] (o As Object,PtrID As Int,Action As Int , X As Float , Y As Float) As Boolean Dim v As View Dim ix , iy , GetPoint As Int v = o Select Action Case Ges.ACTION_MOVE ix = X iy = Y count = Ges.GetPointerCount For i=0 To count -1 GetPoint = Ges.GetPointerID(i) ix = Ges.GetX(GetPoint) iy = Ges.GetY(GetPoint) For j = ix To ix / 3 StartActivity(ac2) Next Next End Select Return True End Sub تغییرها با رنگ صورتی هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
muhammad_rad 2 ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سلام ببخشید چطور میتونیم با لمس کردن به سمت چپ یا راست رویداد خاصی اتفاق بیوفتد مانند سمت راست I+1 سمت چپ I-1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۶ در 7 ساعت قبل، muhammad_rad گفته است : سلام ببخشید چطور میتونیم با لمس کردن به سمت چپ یا راست رویداد خاصی اتفاق بیوفتد مانند سمت راست I+1 سمت چپ I-1 سلام خوشگل پسر اینو ببین شاید حل شد کیلیکککککک لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.