AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۴ سلام دوستان من میخوام توی باتنم هم یه تصویر بزارم هم متنش رو ولی مثلا تصویرش رو ببرم سمت چپ باتن و متنش رو بزارم وسط باشه. چجوریه این کار؟ پیشاپیش ممنون و سپاسگزارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۴ ممنون البته این راه به ذهن خودم رسید، ولی خود باتن نمیتونه اینکارو کنه؟؟ خیر امکانش نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۴ عکس بزارید روی دکمه و gravity رو روی top&left وبعد یک لیبل بزارید وسط دکمه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۴ عکس بزارید روی دکمه و gravity رو روی top&left وبعد یک لیبل بزارید وسط دکمه ممنون البته این راه به ذهن خودم رسید، ولی خود باتن نمیتونه اینکارو کنه؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
AMiN.M7892 1,029
سلام دوستان
من میخوام توی باتنم هم یه تصویر بزارم هم متنش رو ولی مثلا تصویرش رو ببرم سمت چپ باتن و متنش رو بزارم وسط باشه. چجوریه این کار؟
پیشاپیش ممنون و سپاسگزارم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.