jen0099 22 ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۴ دوستان کسی میدونه برا باز شدن یه برنامه در پلازا باید چکار کرد¿؟ من این کد رو مینویسم اما میگه برنامه پیدا نشد Dim b as intent b.initialize(b.ACTION_VIEW,"market://plaza.or/app/x") به جای ایکس پکیج نیم برنامه رو میزنم Start activity(b) دوستان اگه کسی میتونه راهنمایی کنه آخه کتابخانه آریا که استاد شاهدی زحمتش رو کشیدن پلازا رو ساپورت نمیکنه و باید اینتنتش رو خودمون بنویسیم از ایشون هم خواهش میکنم که در نسخه های بعد پلازا رو هم اضاف کنند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jen0099 22 ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۴ با درود بر همه بچه های گل انجمن بعضی بچه ها میگفتن پلازا اینتنت نداره خب منم مسمم شدم یه کاری کنم خب بعد ده بار امتحان کردن بالاخره دیشب اینتنت پلازا رو یافتم! الان هم میخوام بذارم اینجا تا استاد شاهدی اون رو به Aria Markets اضافه کنن و فیض ببریم خب این هم از اینتنت Sub button1_click Dim b As Intent b.Initialize(b.ACTION_VIEW,"market://Plazza.ir/app/details?id=com.n0n3m4.droidc") StartActivity(b) End Sub به جای com.n0n3m4.droidc هم پکیج نیم برنامه مورد نظر خودتون رو وارد کنین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۴ نمیدونم بنده اینتنت های این مارکت هاروچرا ادرس رو با مرورگر باز نمیکنید ؟ Dim p As PhoneIntents StartActivity(p.OpenBrowser("http://plaza.or/app/packagebname")) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jen0099 22 ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۴ خب چون بنظرم اگه برناممو در چندتا مارکت منتشر کنم یکیش مستقیم بره در برنامه یکیش تو سایتش یه حس بدی داره راستی اینتنتی وجود داره که مارکت های نصب شده در گوشی رو لیست کنه و کاربر در هرکدوم خواست نظر بده؟ مث برنامه های خارجی که هم بازارو میاره هم پلی استور رو اگه هست ممنون میشم بهم بگید در پست اول هم آدرس پلازا رو اشتباه نوشتم عذر خواهی میکنم!! Plazza.ir لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۴ تا جایی که من اطلاع دارم مارکت پلازا اینتنت نداشت . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۴ دوستان کسی میدونه برا باز شدن یه برنامه در پلازا باید چکار کرد¿؟ من این کد رو مینویسم اما میگه برنامه پیدا نشد Dim b as intent b.initialize(b.ACTION_VIEW,"market://plaza.or/app/x") به جای ایکس پکیج نیم برنامه رو میزنم Start activity(b) دوستان اگه کسی میتونه راهنمایی کنه آخه کتابخانه آریا که استاد شاهدی زحمتش رو کشیدن پلازا رو ساپورت نمیکنه و باید اینتنتش رو خودمون بنویسیم از ایشون هم خواهش میکنم که در نسخه های بعد پلازا رو هم اضاف کنند سلام , کد های اینتنت پلازا رو اگه دارید برام تو پیام خصوصی یا اسکایپ یا هرجایی بفرستین تا به AriaMarkets اضافشون کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
jen0099 22
دوستان کسی میدونه برا باز شدن یه برنامه در پلازا باید چکار کرد¿؟
من این کد رو مینویسم اما میگه برنامه پیدا نشد
Dim b as intent
b.initialize(b.ACTION_VIEW,"market://plaza.or/app/x")
به جای ایکس پکیج نیم برنامه رو میزنم
Start activity(b)
دوستان اگه کسی میتونه راهنمایی کنه آخه کتابخانه آریا که استاد شاهدی زحمتش رو کشیدن پلازا رو ساپورت نمیکنه و باید اینتنتش رو خودمون بنویسیم از ایشون هم خواهش میکنم که در نسخه های بعد پلازا رو هم اضاف کنند
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.