Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۴ سلام بعد از ظهری توی تلگرام یکی از کاربران تلگرام درخواست کردن گفتم انجام قرار بدم بلکه ب درد دوستان بخوره سورس کار با RingTone Manager در غالب MsgBox2 3تا ایتم داره مسیج باکس ک یکیش میاد و اهنگ رو به عنوان رینگتون قرار میده یکی میاد پخشش میکنه یکی دیگه هم میاد و ذخیرش میکنه در گوشی سورس ساده ای هست اما خوب دوستان لازم داشتن گفتم قرار بدم http://uplod.ir/4uu6nb3yz5cf/RingToneManager_Darkhasti_(_AnswerCenter.Ir_).rar.htm رمز : answercenter.ir موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۴ ممنون بابت سورس خواهشنا از این به بعد پیکوفایل یا جایی اپ کنید که 45 ثانیه آدمو معطل نکنه در ضمن برای زیپ کردن از خود b4a استفاده کن حجمش کمتر میشه از منوی فایل گزینه اکسپورت من الان سورس شما رو همین کار کردم حجمش شد نزدیگ 8 مگ با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۴ ممنون بابت سورس خواهشنا از این به بعد پیکوفایل یا جایی اپ کنید که 45 ثانیه آدمو معطل نکنه در ضمن برای زیپ کردن از خود b4a استفاده کن حجمش کمتر میشه از منوی فایل گزینه اکسپورت من الان سورس شما رو همین کار کردم حجمش شد نزدیگ 8 مگ با تشکر سلام مستر بیات از اونجایی ک نت من داغونه رفتم پیکوفایل اپلود کنم ک سرعت اپلودم فقط ۲کیلوبایت بر ثانیهبود اما رفتم اینجا ۹۰کیلوبایت بر ثانیه بود و زود اپ شد واسه اکسپورت کردن هم چشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.