coco 1,746 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ سلام دوستان! یه مشکلی داشتم گفتم بگم که شاید کسی بتونه حل کنه... من یه دامنه خریدم و میخوام به هاست قبلیم وصلش کنم! از addon domain استفاده کردم اما کار نمیکنه! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza2001 587 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ سلام دوستان! یه مشکلی داشتم گفتم بگم که شاید کسی بتونه حل کنه... من یه دامنه خریدم و میخوام به هاست قبلیم وصلش کنم! از addon domain استفاده کردم اما کار نمیکنه! سلام شایان جان ؛ احتمالا تعداد اددان دامین های مجاز هاست شما 0 هست به عکسی که دادم توجه کن ؛ تو بخش مشخصات سرویس ببین اجاره اضافه کرن چند اددان دامین داری واسه من که نامحدوده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ نه عزیز درسته! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza2001 587 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ دی ان اس های دامنه جدید رو ست کردین ؟! پس از ثبت تنظیمات 24 ساعت الی 72 ساعت زمان میبره تا دی ان اس ها ست بشن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ دی ان اس های دامنه جدید رو ست کردین ؟! پس از ثبت تنظیمات 24 ساعت الی 72 ساعت زمان میبره تا دی ان اس ها ست بشن والا نمیدونم! 4 شنبه من دامنه رو خریدم و امروز صبح ثبت شد... dns هر دو دامنه هم یکیه! ست شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا بازم باید وایسم؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza2001 587 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ حد اقل 24 ساعت ؛ حد اکثر 72 ساعت ولی فردا مطمئنن ست شده والا نمیدونم! 4 شنبه من دامنه رو خریدم و امروز صبح ثبت شد... dns هر دو دامنه هم یکیه! ست شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا بازم باید وایسم؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ حد اقل 24 ساعت ؛ حد اکثر 72 ساعت ولی فردا مطمئنن ست شده یعنی من الان این رو ست کردم از تو addon domains , فردا که دامنه جدیدمو باز کنم فایلایی که تو اون پوشه ای که میسازه ریخته شده رو نشون میده؟؟؟؟؟؟؟ مثلا اسم دامنم هست : abc.ir و سم دامنه جدیدم هست : def.ir فردا که def.ir رو باز کنم همه چی اکی میشه؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza2001 587 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ یعنی من الان این رو ست کردم از تو addon domains , فردا که دامنه جدیدمو باز کنم فایلایی که تو اون پوشه ای که میسازه ریخته شده رو نشون میده؟؟؟؟؟؟؟ مثلا اسم دامنم هست : abc.ir و سم دامنه جدیدم هست : def.ir فردا که def.ir رو باز کنم همه چی اکی میشه؟؟؟؟ اگه DNS ها به درستی ست شده باشه ؛ آره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ اگه DNS ها به درستی ست شده باشه ؛ آره ممنون! وصل شد... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.