misagh.slm 1 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ سلام میخواستم بپرسم میشه یه کاری کرد که بعد از ارسال پیام مورد نظر پیام حذف بشه یا پیام به صورت مخفی ارسال بشه و یه سوال دیگه ،میشه کاری کرد که چند ادیت تکست قرار بدیم و پیام ارسال شده از به هم چسبوندن متن اون چند ادیت تکست باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
tatamata 21 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۶ در در 1394/09/07, 19:21:15، Elyas Erfani گفته است : والا طبق اطلاعاتی ک بنده دارم پیام رو از اینباکس نمیشه پاک کرد ولی OutBox رو بشه فکر کنم بعد از ارسال پیامکتون کد زیر رو بذارید و امتحان کنید : Dim cr As ContentResolver cr.Initialize("cr") Dim u As Uri u.Parse("content://sms") Log(cr.Delete(u, "_id = ?", Array As String(<id>))) سلام خسته نباشید ممنون بابت راهنمایی بسیار خوبتون یه سوال داشتم به جای "content://sms" چه چیزی قرار میگیره و همینطور به جای id پیشاپیش از راهنمایی شما متشکرم با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ سلام بستگی داره ک منظورتون چ جور پیامی باشه ؟ میخواید پیام دریافتیو پاک کنید ؟؟ یا پیامی رو ک ارسال میکنید پاک کنید ؟؟؟ بیشتر توضیح بدین لطفا در مورد سوال دومتون هم میشه بله : Private EditText1,EditText2,EditText3 As EditText Dim p As PhoneSms p.Send("Shomare",EditText1.Text&EditText2.Text&EditText3.Text) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
misagh.slm 1 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ میخام پیام ارسالی حذف بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ میخام پیام ارسالی حذف بشه والا طبق اطلاعاتی ک بنده دارم پیام رو از اینباکس نمیشه پاک کرد ولی OutBox رو بشه فکر کنم بعد از ارسال پیامکتون کد زیر رو بذارید و امتحان کنید : Dim cr As ContentResolver cr.Initialize("cr") Dim u As Uri u.Parse("content://sms") Log(cr.Delete(u, "_id = ?", Array As String(<id>))) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
tatamata 21 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۶ سلام خسته نباشید ممکنه پاسخگو باشید با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
misagh.slm 1
سلام
میخواستم بپرسم میشه یه کاری کرد که بعد از ارسال پیام مورد نظر پیام حذف بشه یا پیام به صورت مخفی ارسال بشه
و یه سوال دیگه ،میشه کاری کرد که چند ادیت تکست قرار بدیم و پیام ارسال شده از به هم چسبوندن متن اون چند ادیت تکست باشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.