pedro 642 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ سلام بر دوستان. ی سوال داشتم. میخاستم بدونم با کتابخونه انیمیشن یا انیمیشن پلاس میشه ی تصویرو روی محور Z جا ب جا کرد؟ ک 3 بعدی میشه گف بهش تصویر رو ببینید گویای همه چی هست! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ از کتابخانه زیر کمک بگیرید ، اگر کسی از دوستان این کتابخانه رو دارند قرار بدند : http://www.b4x.com/android/forum/threads/3d-bodies-four-libraries.48373/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ کتابخانه ICOSFlip3DView رو دارم مربوط به همین کارس و توی فانکشن هاش نگاه کردم سه بعدی هم داشت فکر کنم کارتون رو راه بندازه http://s5.picofile.com/file/8225265784/Desktop.rar.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ اقا مهدی من اون فایلو از انجمن اصلی بیسیک نمیتونم دانلود کنم اگه دارین بی زحمت آپلود کنید. ظاهرن اقای امید اقاخانی هم اون سورس رو گزاشتن. از آموزشاشون استفاده میکردم عالی بود خلاصه اگه دارین آپ کنید اقا الیاس این کتابخونه ای هم ک قرار دادین درسته خوده خودشه فقد بی زحمت ی 1 دیقه وقت بزارین و فقد 1 کد بدین روی ی عکس ک 3 بعدی vertical بچرخه ک من دستم بیاد چی ب چیه. سپاس از هر دو بزرگوار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ سلام امتحان کنید کد زیر رو : Dim anim As ICOSAnimation Dim ImageView1 As ImageView Dim Button1 As Button Sub b1_Click anim.Flip3DView("anim",ImageView1,180,3,anim.FLIP_HRIZONTAL) anim.StartAnim(ImageView1) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
pedro 642
سلام بر دوستان. ی سوال داشتم. میخاستم بدونم با کتابخونه انیمیشن یا انیمیشن پلاس میشه ی تصویرو روی محور Z جا ب جا کرد؟ ک 3 بعدی میشه گف بهش
تصویر رو ببینید گویای همه چی هست!
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.