majid08 266 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ سلام من میخام یک کلیپ فیلم و یک عکس رو در سرور اپلود کنم ایا کتابخونه ای برای این کار وجود داره اگه هست لطفا بهم بدین با مثال ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ با کتابخونه Net و کلاس FTP می تونید بدون نیاز به کدنویسی PHP فایل آپلود کنید تنها کاری که می کنید یک اکانت FTP توی هاستتون می سازید در کنار این مورد می تونید به وسیله کد های PHP اینکارو انجام بدید. مورد دوم رو اگه جستجو کنید استاد شاهدی عزیز نمونه براش قرار دادن. موفق باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ با کتابخونه Net و کلاس FTP می تونید بدون نیاز به کدنویسی PHP فایل آپلود کنید تنها کاری که می کنید یک اکانت FTP توی هاستتون می سازید در کنار این مورد می تونید به وسیله کد های PHP اینکارو انجام بدید. مورد دوم رو اگه جستجو کنید استاد شاهدی عزیز نمونه براش قرار دادن. موفق باشید. با این امنیت نداره چون باید User و Pass رو تو خود نرم افزار وارد کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ خب از مورد دوم استفاده کنید. با HttpJob به وسیله متد PostFile. اینم کد PHP مورد نیاز : <?php $FileName = $_GET['FileName']; if (!$FileName) $FileName = "FileName"; if (strstr($FileName,"php")) return; $PostData = file_get_contents("php://input"); $File = fopen("./images/" . $FileName,"wb"); fwrite($File, $PostData); fclose($File); echo "آپلود شد!"; ?> به وسیله متد GET باید اسم فایل رو بهش بدید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
majid08 266
سلام
من میخام یک کلیپ فیلم و یک عکس رو در سرور اپلود کنم ایا کتابخونه ای برای این کار وجود داره
اگه هست لطفا بهم بدین با مثال
ممنونم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.