siroos12 14 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ سلام علیکم. دوستان من تو دیتابیسم ی ستون گذاشتم برا آهنگ و چنتا آهنگ گذاشتم توش،حالا میخوام یه دکمه بزارم برا پخش اونا از اول تا آخر،بنده باید چیکار کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafakazemimk 104 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ سلام از دو روش میشه اینکارو کرد 1 - اسم اهنگ رو تو دیتا بیس ذخیره کنی و لودش کنی و ترک برابر با اون توی اسنت رو اجرا کنی که این روش باعث میشه دیتا بیست سبک باشه 2 - تو این روش اهنگ رو بصورتblob تو خود دیتا بیس مثل عکس خیره میکنه و از تو برنامه لودش میکنی و پلی همین به همین سادگی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
davood1382 302 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ پخش اهنگ با کمک دیتابیس و فراخوانی(ذخیره نام اهنگ در بانک) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
siroos12 14
سلام علیکم.
دوستان من تو دیتابیسم ی ستون گذاشتم برا آهنگ و چنتا آهنگ گذاشتم توش،حالا میخوام یه دکمه بزارم برا پخش اونا از اول تا آخر،بنده باید چیکار کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.