mehdi.m 158 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ سلام خدمت اساتید گل کدی هست که بشه عناصر لیست ویو رو به ترتیب حروف الفبا چید؟؟؟ لیست ویو خودش متودsortرو داره اما من نمیدونم باهاش کار کنم؟؟؟ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ سلام اول بیاید ی لیست معرفی کنید و لیست رو Sort کنید بعدش بیاید مثلا 100تا ایتم ادد کنید ب شکل زیر ک با حلقه انجامم دادم و در اخر هم لیست رو Sort کنید و داخل لیست ویو ادد کنید Dim MyListView As ListView Dim List1 As List list1.Initialize For l = 0 To 100 list1.Add("Your data here.." & (100-l)) Next list1.Sort(True) For l = 0 To 100 MyListView.AddSingleLine(list1.Get(l)) Next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ ایشون میخوان به ترتیب حروف الفبا باشه؟ درسته؟؟ من چیزی نمیدونم شرمنده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ اهان واسه حروف الفبا خواستن عذر میخوام دقت نکردم امتحان کنید اول ساب زیر رو بنویسید Sub filteremptylines(source As List) As List Dim ret As List ret.Initialize If source.Size > 0 Then For i = 0 To source.Size-1 If source.Get(i) <> "" Then ret.Add(source.Get(i)) End If Next End If Return ret End Sub و بعدش هم واسه استفاده : Dim List1 As List List1.Initialize2(Array As String("125","Test","2","3","sdas","htjyuk")) List1.Sort(True) List1 = filteremptylines(test) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ سلام برادر اگرم دارید از دیتابیس استفاده مکنید میتونید از کلمه کلیدی OrderBY استفاده کنید SELECT * FROM tbl ORDER BY name لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehdi.m 158 ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۴ اهان واسه حروف الفبا خواستن عذر میخوام دقت نکردم امتحان کنید اول ساب زیر رو بنویسید Sub filteremptylines(source As List) As List Dim ret As List ret.Initialize If source.Size > 0 Then For i = 0 To source.Size-1 If source.Get(i) <> "" Then ret.Add(source.Get(i)) End If Next End If Return ret End Sub و بعدش هم واسه استفاده : Dim List1 As List List1.Initialize2(Array As String("125","Test","2","3","sdas","htjyuk")) List1.Sort(True) List1 = filteremptylines(test) اقای عرفانی میشه بیشتر توضیح بدبد. متوجه نشدم ای نخط چیکار میکنه؟؟ List1.Initialize2(Array As String("125","Test","2","3","sdas","htjyuk")) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mehdi.m 158
سلام خدمت اساتید گل
کدی هست که بشه عناصر لیست ویو رو به ترتیب حروف الفبا چید؟؟؟
لیست ویو خودش متودsortرو داره اما من نمیدونم باهاش کار کنم؟؟؟
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.