کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۴ ویجت Button <Button android:id="@+id/button1" android:layout_width="wrap_content" android:layout_height="wrap_content" android:text="OK" /> ویجت TextView <TextView android:id="@+id/button1" android:layout_width="wrap_content" android:layout_height="wrap_content" android:text=“Your Name:" /> ویجت ImageView <ImageView android:id="@+id/button1" android:layout_width="wrap_content" android:layout_height="wrap_content" android:drawable=“@drawable/ic_launcher" /> ویجت EditText <EditText android:id="@+id/button1" android:layout_width="wrap_content" android:layout_height="wrap_content" android:text=“Your Name:" /> چقدر جاوا آسانه موفق باشید (); لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajadakbari 163 ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ سلام عزيز لطف ميكني يه آموزش از ساخت ويدجت بزاري. بعد اينايي كه گفتيد مخصوص ويدجت هست؟؟ من از آموزش متني سايت خارجي يه ويدجت ساختم اما هر كاري كردم نتونستم سايز و ... رو كنترل كنم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ درود سعی میکنم آموزش رو تا اخر هفته براتون اماده کنم موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ مطمعنین اینا Widget هستن ؟ اینا ک کدای Xml ادیت تکست و باتن و ایمیج ویو هستن به اینا میگن View Widget جدا هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.