Mohsen27 199 ارسال شده در 7 فروردین، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، 2015 ((بسم الله الرحمن الرحیم)) سلام عزیزان من کتابی با وب ویو ساختمو اونو تو بازار گذاشتم ولی متاسفانه بازار اونو رد کرد و به وب ویو گیر داد واسه همین من هم تصیم گرفتم یه کتاب با لیبل و فایل txt بسازم که بازار اونو قبول کنه همچنان کتابی نساختم ولی اموزشی تهیه کردم که با اون میتونید متن به برنامه اضافه کنید. http://s5.picofile.com/file/8161857068/Ashampoo_Snap_2014_11_09_06h25m37s_001_.wmv.html ببخشید که حجمش زیاد شده ولی hd هستش و کد ها به راحتی نشون داده میشن. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 7 فروردین، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، 2015 سلام دوسات عزیز مرسی از اینکه این آموزشو قرار دادید بی زحمت به قوانین انجمن هم احترام بزارید 2,13 پست ها یا تاپیک های شامل Yahoo ID و شماره تماس ، بدون اطلاع قبلی حذف میشوند ، در صورت تکرار کاربر خاطی یک هفته بن خواهد شد . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 7 فروردین، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، 2015 باشه اشکال نداره حذفش کردم ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.