naser sahami 90 ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۴ اقا یه مدت کامپیوتر ما میهنگه تو ویندوز تسک منیجر سیستم رو 50هستش پایینم نمیاد چکار کنیم مهندسان عکس زیرا نگاه کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۴ سلام من روشی واسه درست کردنش نمی دونم فقط یه لحظه دلم به حال خودم سوخت و به شما حسادت کردم خوش بحالتون مشخصات سیستم تون قویه واسه من تو حالت عادی : CPU:70% Physical Memory:80% خوش بحالتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۴ این رو تو run بزن %temp% هرچی میاد رو بپاک از دم سیستم رو ری استارت کن درست نشد این رو دانلود کن و باش ریجستری و .. انجام بده http://soft98.ir/software/17338-دانلود-advanced-systemcare.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۴ اقا یه مدت کامپیوتر ما میهنگه تو ویندوز تسک منیجر سیستم رو 50هستش پایینم نمیاد چکار کنیم مهندسان عکس زیرا نگاه کنید این جا شده بازار شام دوست عزیز همشهری خوبه من 1001 دلیل میتونه داشته باشه 1- آنتی ویروست آپدیته ؟ 2- فقط وقتی به نت وصلی این مشکل پیش میاد . . 1000- یه تکون به LCD بده شاید بنزسن تموم کرده 1001- خیلی با سیستم بازی میکنی داره بهت هشدار میده که کمتر بازی کنی دوستان گرامی به ویژه شما سوال کاهش سرعت کامپیوتر رو سرچ کنی کلی مطلب میاد اون وقت انتظار داری ما با یه عکس دقیقا متوجه مشکل شما بشیم نه خدایش ناصر چه فکر کردی درمورد ما ها؟؟!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
naser sahami 90 ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۴ این جا شده بازار شام دوست عزیز همشهری خوبه من 1001 دلیل میتونه داشته باشه 1- آنتی ویروست آپدیته ؟ 2- فقط وقتی به نت وصلی این مشکل پیش میاد . . 1000- یه تکون به LCD بده شاید بنزسن تموم کرده 1001- خیلی با سیستم بازی میکنی داره بهت هشدار میده که کمتر بازی کنی دوستان گرامی به ویژه شما سوال کاهش سرعت کامپیوتر رو سرچ کنی کلی مطلب میاد اون وقت انتظار داری ما با یه عکس دقیقا متوجه مشکل شما بشیم نه خدایش ناصر چه فکر کردی درمورد ما ها؟؟!! من قربون این همشهریم برم که این قدر گله باشهههههههههههههه حالا یه حدسی بزن شاید گرفت ریستارت کردنی درس میشه زیاد روشن بودنی اینطور میشه قبلا نمیشدا جدیدا اینطور شده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۴ من این حرفو به همه کسای که میگن سرعت کامپیوترمون پایین اومده میگم -کی win نصب کردی "طرف میگه مثلا 6 ماه تا یکسال -جواب من : نصب مجدد win ولاغیر اگر با سیستم کشتی نگیری خیلی خوب کار کنه بین 6 تا 8 ماهه بعد اون کلا سرعت داغونه اینم نظر کارشناسیم البته من بیشتر میگم نصب مجدد چون میدونم این بهترین کاره بقیه کارها استخون لای زخمه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
naser sahami 90
اقا یه مدت کامپیوتر ما میهنگه تو ویندوز تسک منیجر سیستم رو 50هستش پایینم نمیاد چکار کنیم مهندسان عکس زیرا نگاه کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.