arastooms 1,046 ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۴ سلام به همه اساتید عزیز نیاز به کد های اینتنت گوگل دارم ( که احتمالا شبیه همین کافه بازار خودمونه) ولی خوب هیچ اطلاعاتی پیدا نکردمرفتن به برنامهنظر دهی برنامهبازکردن برنامه های توسعه دهندهمحبت میکنید بنده رو راهنمایی کنید تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۴ Dim uri As String="URI MOREDE NAZAR" Dim inte As Intent inte.Initialize(inte.ACTION_VIEW,uri) StartActivity(inte) لیست uri ها : صفحه برنامه : market://details?id=com.example.android برنامه های توسعه دهنده : market://search?q=pub:<publisher_name> سرچ کردن : market://search?q=<seach_query>&c=apps لیست برنامه های یه دسته : market://apps/collection/<collection_name> لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۴ Dim uri As String="URI MOREDE NAZAR" Dim inte As Intent inte.Initialize(inte.ACTION_VIEW,uri) StartActivity(inte) لیست uri ها : صفحه برنامه : market://details?id=com.example.android برنامه های توسعه دهنده : market://search?q=pub:<publisher_name> سرچ کردن : market://search?q=<seach_query>&c=apps لیست برنامه های یه دسته : market://apps/collection/<collection_name> مثل همیشه عالی و بی نظیر سپاس فراوان امین جان پست رو پاسخ داده شده اعلام میکنم که مدیران پست رو قفل کنند اگر عزیزی نیاز داشت استفاده کنه تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
arastooms 1,046
سلام به همه اساتید عزیز
نیاز به کد های اینتنت گوگل دارم ( که احتمالا شبیه همین کافه بازار خودمونه) ولی خوب هیچ اطلاعاتی پیدا نکردم
رفتن به برنامه
نظر دهی برنامه
بازکردن برنامه های توسعه دهنده
محبت میکنید بنده رو راهنمایی کنید
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.