davood1382 302 ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۴ سلام دوستان من یک ملوتی پنل دارم که شامل n ایتمه حالا می خوام با کلیک روی هر پنل اون پنل حذف بشه و پنل های بلا و پایین هم بیان و جای خالی پنل خذف شده رو بگیرن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۴ خب کاری نداره اگه مولتی پنل رو از دیتابیس میگیرید رکورد مربوط به اون آیتم رو از دیتابیس حذف کنید و مولتی پنل رو دوباره لود کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۴ بقول امیرآقا بهتره که آیتم از دیتابیس حذف بشه و دوباره رفرش بشه. میشه یک پنل رو از اسکرول ویو حذف کرد اما جا سازی بقیه پنل ها یکم دشواره. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ نه میشه با استفاده از حلقه هم پنلهای پاینی رو به اندازه دلخواه بکشی بالا و بهمون مقدار ارتفاع پنل اسکرول ویو رو کم کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
discoversh 54 ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۴ سلام دوستان من یک ملوتی پنل دارم که شامل n ایتمه حالا می خوام با کلیک روی هر پنل اون پنل حذف بشه و پنل های بلا و پایین هم بیان و جای خالی پنل خذف شده رو بگیرن سلام دوست من . من توی لیست ویوم برا پر کردن جای خالی شده بعد از حذف ایتم هام از کد زیر استفاده کردم.favlist اسم لیست ویوم هست favlist.RemoveAt(Position) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ میشه یکی از دوستان با کد راهنمایی کنند ؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
davood1382 302
سلام دوستان من یک ملوتی پنل دارم که شامل n ایتمه حالا می خوام با کلیک روی هر پنل اون پنل حذف بشه و پنل های بلا و پایین هم بیان و جای خالی پنل خذف شده رو بگیرن
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.